Joulukalenterin 4. luukku: Annika Välimäen kalenteri

Niin se vain on joulukuu edennyt siihen pisteeseen, että tänään vietetään jouluaattoa ja avataan samalla myös blogijoulukalenterin viimeinen luukku. P.S. Never Stop Smiling rauhoittuu pian joulun viettoon ja hiljenee muutamaksi päiväksi, mutta sitä ennen pistetään vuoden viimeinen arvonta käyntiin.

Ihan ensin haluan sanoa kiitos kaikille teille , jotka osallistuitte viikon takaiseen arvontaan ja jaoitte vuoden 2017 kohokohtianne meille muille. Tuli ihan mielettömän hyvä mieli kaikista teidän ilon aiheista ja menneen vuoden tapahtumista. Kosmetiikka-arvonnan voittajaksi arpoutui tällä kertaa Instagramin puolelta nimimerkki @ilonau.r. Voittajaan on oltu yhteydessä suoraan Instagramissa.

Jos arpaonni ei viime kerralla suosinut, tässä tulee sinulle seuraava mahdollisuus. Oletko etsinyt käytännöllistä mutta samalla kaunista kalenteria? Älä etsi enää. Arvon jollekin onnekkaalle jo syksyllä loppuunmyydyn, Annika Välimäen suunnitteleman, upean kalenterin vuodelle 2018. Lue lisää kalenterista ja katso upeat kuvat täältä.

Osallistuaksesi arvontaan kerro kommenttikentässä mitä odotat eniten vuodelta 2018. Tuttuun tapaan myös blogin Instagramissa voi osallistua arvontaan. Osallistumisaikaa on vuoden viimeiseen päivään eli 31.12.17 klo 20 asti. Sen jälkeen valitsen voittajan ja otan häneen yhteyttä sähköpostitse/yksityisviestillä. Muista siis tarkkailla sähköpostia/Instagramin postilaatikkoa vuodenvaihteessa, jotta saadaan kalenteri uudelle omistajalle heti vuoden 2018 ensimmäisellä viikolla.

Ei muuta kuin superpaljon onnea arvontaan ja aivan ihanaa joulun aikaa! Blogi hiljenee nyt joulun viettoon. En ole joulun aikaan kotona ja heti joulun jälkeen lähden muutamaksi päiväksi reissuun, enkä aio avata tietokonetta kertaakaan sinä aikana. Ihan hiljaista täällä ei tule olemaan, sillä ajastin vuoden viimeiset postaukset loppuviikolle. Reissun aikana päivitän varmasti myös Instagramia.

Palataan siis asiaan joulun jälkeen toivottavasti levänneinä ja virkeinä!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

28 ajatusta aiheesta “Joulukalenterin 4. luukku: Annika Välimäen kalenteri”

  1. Ihana kalenteri! Ehdottomasti mukana arvonnassa! Ensi vuodelta toivon ja odotan vielä parempaa suunnitelmallisuutta ja arjenhallintaa. Loppuvuodesta töiden, harrastusten ja perhe-elämän yhdistäminen on mennyt aiempaa paremmin. Tätä siis lisää!

  2. Annikan staili on ja suunnittelutyyli osuu mainiosti mun makuuni. Ihana tämä kalenterikin.

    En oikein koskaa osaa "odottaa" mitään, varsinaisesti. Mutta toki asetan itselleni pitkän tähtäimen suuntimia, joita koitan edistää parhaan taitoni mukaisesti.

    Mukavaa joulun jatkoa ja välipäiviä. Uusi vuosikin on ihan nurkan takana 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *