Joulukalenterin 3. luukku: kosmetiikka-arvonta

Ihanaa sunnuntaihuomenta! Joulukuu etenee hurjaa vauhtia ja aattoon on enää viikko aikaa. Se tarkoittaa sitä, että tänään avataan jo kolmas blogijoulukalenterin luukku. Koska kosmetiikka on yksi mun lempiasioista ja se tuntuu kiinnostavan aina teitäkin kovasti, valikoin tähän luukkuun arvottavaksi muutamia kosmetiikkatuotteita. Näillä tuotteilla luot takuuvarmasti sädehtivän lookin loppuvuoden viimeisiin juhliin.

Arvontaan kuuluu korealaisen ihonhoidon muodossa It’S Skin -merkin Eye Collagen Mask Sheet -silmänalusnaamiot sekä The Fresh Mask Sheet Pomegranate -naamio, jotta ihosi olisi varmasti raikas ja hyvinvoiva; Maybellinen The 24 Karat Nudes -luomiväripaletti, jolla saat silmäsi säihkymään upeissa sävyissä; Essencen upeasti hohtava Made to Sparkle Highlighting Eye Pen -luomivärikynä, jota muuten voi käyttää myös voidemaisena highlighterina; sekä Freedom Makeupin Pro Glow Roar -varjostusväri, jottet jää liian kalpeaksi edes keskitalvella. Tässä paketissa on siis ihonhoidosta lähtien upeita tuotteita, joiden avulla sinut varmasti huomataan juhlissa kuin juhlissa.

Arvontaan osallistuminen on tälläkin kertaa todella helppoa. Kommentoi tähän postaukseen, mikä on ollut sun vuoden 2017 kohokohta. Lisäarvan voit napata Instagramin puolelta, jossa arvontaan pystyy myös osallistumaan. Osallistumisaikaa on pe 22.12.17 klo 21 asti. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden mahdollisen voiton osuessa kohdalle. Onnea arvontaan!

Blogijoulukalenterin aiemmat luukut löydät tästä:
Joulukalenterin 1. luukku: May Beauty
Joulukalenterin 2. luukku: joululahjaideoita neljässä eri kategoriassa

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

42 ajatusta aiheesta “Joulukalenterin 3. luukku: kosmetiikka-arvonta”

  1. Ehkä tämän vuoden kohokohta oli aivan mahtava reissu elokuussa. En ollut koskaan käynyt Euroopan ulkopuolella ja nyt kerrankin pääsin reissaamaan Aasiassa useammassa eri maassa. 3rikatms(at)gmail.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *