Joulukalenterin 1. luukku: May Beauty

Kaupallinen yhteistyö | May Beauty

Ihanaa joulukuista huomenta! Kuten sanoin perjantaina blogin Facebookissa, myös P.S. Never Stop Smiling valmistautuu joulun tuloon avaamalla jokainen joulukuun sunnuntai aattoon asti yhden joulukalenterin luukun. Luvassa on kauneudenhoitoa, alekoodia, lahjavinkkejä, arvontaa ja joulufiilistelyä, joten kannattaa ehdottomasti olla kuulolla aina sunnuntaisin.

Ensimmäisen luukun aihe ei ole niinkään jouluinen, mutta sopii blogin hyvinvointi- ja kauneusteemaan paremmin kuin hyvin. Sain joku aika sitten May Beautylta viestiä, että haluaisinko testata heidän tuotteitaan ja kertoa niistä teille lukijoillekin. Olin kuullut todella paljon hyvää erityisesti The Incredible Face Maskista, joten lähdin mielelläni kokeilemaan merkin ihonhoitotuotteita. Sain testiin kolmea erilaista tuotetta, joista kerron alla tarkemmin. Lisäksi sain myös teille lukijoille jaettavaksi aika hyvän alennuskoodin, mutta siitä lisää postauksen lopussa.

The Incredible Face Mask

Pääasiassa syvänmeren mutaa sisältävä naamio poistaa mustapäitä, ehkäisee aknea sekä poistaa rasvaa ja kuollutta ihosolukkoa. Naamio levitetään mukana tulevan siveltimen avulla kasvoille, annetaan vaikuttaa 30-45 minuuttia ja sen jälkeen kuoritaan pois. Mustapäät ja kuolleet ihosolut tarttuvat naamioon. Yksittäispakattuja naamioita on helppo käyttää ja sivellin auttaa tuotteen levityksessä. Sotkua tämän tuotteen levitys kuitenkin aiheuttaa, mutta syvän mustan aineen saa kyllä pestyä pois ainakin lavuaarista ja iholta – muita pintoja suosittelen välttelemään.

Tämä on sitten todella tujua tavaraa! Voin taata, että epäpuhtaudet lähtevät todellakin pois kun tätä käyttää. Kulmakarvoihin tätä ei kannata levittää, ellei halua niistäkin eroon. Iho tuntuu käytön jälkeen välittömästi pehmeämmältä. Toistuvan käytön avulla ihohuokosten luvataan pienenevän ja ihon tuntuvan raikkaammalta ja sileämmältä. Naamiota suositellaan käyttämään 1-2 kertaa viikossa. Itse uskoisin harvemmankin käytön riittävän ihan kelvollisiin tuloksiin. Itse en herkkäihoisena tykkää käyttää näin voimakkaita tuotteita liian usein. Lisäksi jo tämän levitys ottaa oman aikansa, joten kiireessä sitä ei kannata tehdä.

The Incredible Face Gel

Geelistä tuli suosikkituotteeni sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Muut näistä kolmesta ihonhoitotuotteesta vaativat jonkun verran aikaa, jota ei esim. arki-iltaisin meinaa olla, mutta geelin tulokset pääset näkemään heti. Kuten monien muidenkin puhdistusgeelien kohdalla, tämän käyttö ei vaadi muuta kuin kasvoille levityksen, hellävaraista hierontaa noin minuutin ajan ja pois pesemisen. Pestessä kannattaa vielä hieroa kasvoja aika reippaasti, sillä siinä vaiheessa ainakin mulla alkoi oikeasti tapahtua. Myös tämä geeli poistaa kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia, ja iho tuntuu välittömästi pehmeämmältä.

The Incredible Pore Mask

Viimeisenä vielä Pore Mask, joka nimensä mukaisesti puhdistaa ihohuokoset. Saman tyyppisiä naamioita olen käyttänyt ennenkin, mm. Lorealin Pure Clay Mask muistuttaa mielestäni tätä. Tämä on kuitenkin kaikkein tehokkain niistä kaikista, joita olen testannut. Naamio levitetään sormin puhdistettaville alueille, annetaan vaikuttaa 15-30 minuuttia ja sitten pestään pois. Tämä imee talia ja rasvaa iholta, puhdistaa ihohuokoset ja tekee niistä pienemmät ja tekee ihosta tasaisemman sekä pehmeämmän.

Itse suosittelen pysyttelemään mieluummin lähempänä tuota 15 minuutin vaikutusaikaa, sillä tämä kuivahtaa aika nopeasti todella kovaksi ja epämukavaksi naamioksi. Hetkellisen epämukavuuden kuitenkin kestää, koska poispesun jälkeen kasvot hehkuvat pehmeinä. Naama myös punottaa ainakin omalla kohdallani aika pahasti, mutta se menee ajallaan ohi.

Kaikki näistä ihonhoitotuotteista on pakattu käteviin yksittäispakkauksiin, ja etenkin kaksi jälkimmäistä tuotetta tulee vähän dippiastioita muistuttavissa purnukoissa. Tuotteiden annostelu ja levitys niistä käy todella kätevästi. Face Maskin mukana tuleva sivellin on ihan ehdoton, sillä naamion saa levitettyä kunnolla kaikkialle. Perjantai-iltana ennen eilisiä synttäribileitä käytin näitä ja sen jälkeen kosteutin ihon kunnolla ja voi hitsi että oli sen jälkeen raikas ja pehmeä iho. Lisäksi May Beauty saa plussaa siitä, että tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Ja sitten siihen alekoodiin, jota te kaikki kuitenkin olette odottaneet koko postauksen ajan. Saat kaikista May Beautyn verkkokaupan tuotteista -30 % alennusta koodilla johanna30. Tämä tarjous kannattaa hyödyntää!

Siinä oli joulukalenterin ensimmäinen luukku, viikon päästä on sitten toisen luukun vuoro ja silloin puhutaan joululahjoista. Löytyykö sulta jo joulufiilistä?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

8 ajatusta aiheesta “Joulukalenterin 1. luukku: May Beauty”

  1. En oo kun kerran heidän tuotteitaan käyttänyt ja se mitä kokeilin, oli ihan OK. Yksittäispakkaukset on sekä hyviä että huonoja, sillä ainakin silloin kerran kun kokeilin tuntui, että tuotetta jäi todella paljon yli ja se oli seuraavaan kertaan asti hankala säilyttää.

    hanna
    http://www.hannamariav.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *