Ihonhoitouutuuksien arvonta

Moi ja ihanaa toukokuista aamua! Vappu oli ja meni, mutta jatketaan me juhlallisuuksia vielä vähän aikaa pienellä arvonnalla. Musta on ihanaa, että te kaikki jaksatte lukea mun höpinöitä viikosta toiseen, ja myös kommentoida omia kokemuksianne. Vapun, lähestyvän kesän ja vaikka ihan vain aurinkoisen tiistain kunniaksi haluan tällä kertaa hemmotella jotain teistä lukijoista uutuus-ihonhoitotuotteilla.

Kyseessä on Lorealin Pure Clay -uutuudet, tällä kertaa puhdistusgeeleinä. Näissä pätee samat kolme erityyppistä tuotetta kuin tutuissa savikasvonaamioissakin; puhdistava vihreä, kuoriva punainen ja heleyttävä musta. Itse oon tykännyt käyttää näitä kaikkia sen mukaan, mitä iho tuntuu milloinkin tarvitsevan eniten. 

Mä löydän oikeastaan tosi harvoin sellaisia täysin korvaamattomia luottotuotteita kosmetiikassa, mutta näistä saattoi hyvin tulla sellaisia. Näiden geelimäinen koostumus vaahtoutuu kivasti iholla ja syväpuhdistaa ihon jättäen sen hehkuvaksi ja puhtaaksi. Geeli poistaa lian, epäpuhtauden ja meikin. Näitä suositellaan käytettäväksi päivittäin kasvojenpesun yhteydessä.

Arvonta

Nyt jollain teistä on mahdollisuus voittaa itselleen kaikki nämä kolme puhdistusgeeliä. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen, mikä näistä geeleistä houkuttaisi just sua eniten. Osallistumisaikaa on lauantaihin 6.5.17 klo 21 asti. Muistathan jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajaan yhteyden. Onnea arvontaan!

Jos arpaonni ei kuitenkaan suosi tällä kertaa, saat pretty.fi-verkkokaupasta 7.5. asti kaikki Loreal Paris Pure Clay tuotteet -20 %.

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *