IHANA KESÄARVONTA

Monilla on koittanut arkeen paluu tällä viikolla. Osa saa toki lomailla vielä, mutta jossain vaiheessa se arki alkaa taas. Viime postauksessa jaoin vinkkejä kesäfiiliksen ja onnellisen olon säilyttämiseen loman päätyttyäkin, mutta nyt mä haluan ihan konkreettisesti helpottaa jonkun teistä arkeen paluuta edes vähäsen. Siispä pistetään pystyyn arvonta!

Arvon jollekin teistä P.S. Never Stop Smiling -blogin virallisen arkeenpaluupaketin, joka sisältää Kocostarin kasvonaamioita, KC Professionalin hiustuotteita, Nyxin Epic Ink Linerin, Organic Shopin vartalonkuorinnan, Lumenen miselliveden sekä NA-KD:n koruja. Lupaan, että kun hemmottelet itseäsi näillä tuotteilla, ei arki maistu yhtään niin puulta kuin normaalisti.

Arvontaan osallistuaksesi kommentoi tähän postaukseen, mikä on sun lempitapa pitää yllä energistä ja hyvää fiilistä ympäri vuoden. Muista jättää kommentin yhteydessä toimiva sähköpostiosoite, että saan tarvittaessa yhteyden sinuun. Arvonta löytyy myös mun Instagramista, jossa voit osallistua toisen kerran ja näin ollen parantaa mahdollisuuksiasi voittoon. Arvonta päättyy pe 10.8.18 klo 20, jonka jälkeen olen voittajaan yhteydessä. Onnea matkaan ihanat!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

40 ajatusta aiheesta “IHANA KESÄARVONTA”

 1. Hyvää fiilistä yllä pitää se, että negatiivisen ajatuksen yllättäen kääntää asian positiiviseksi/ajattelee positiivisesti!

  Ihanaa elokuun alkua!

 2. Säännöllinen treenaaminen pitää oman kehon ja mielen virkeänä, jopa silloin, kun ei siihen uskoisi! 🙂

  xevex82(at)gmail.com

 3. Säännöllinen elämänrytmi, johon kuuluu terveellinen ruokavalio ja liikunta. Hyvää fiilistä luovat myös läheiset ihmiset sekä pieni itsensä hemmottelu arjen keskellä. Itseään ja muita kohtaan pitää muistaa olla myös armollinen 🙂

  theriddlerr@outlook.com

 4. Vaikka syö,nukkuu ja liikkuu riittävästi niin pitää pitää sydän ja mieli iloisena ja löytää ihan tosi pienistäkin asioista päivittäin ilon pilkahduksia ja ne positiiviset puolet. Positiivisen mielen voimalla jaksaa vaikka mitä.��

  iisukka2@hotmail.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *