Hyvien uutisten viikko

Huomenta! Tuntuu kuin siitä olisi valovuosia aikaa, kun viimeksi istahdin alas kirjoittamaan tänne blogiin. Eihän siitä todellisuudessa ole kuin muutama päivä, mutta olin loppuviikon niin muissa maailmoissa että en ehtinyt keskittyä  tähän virtuaalielämään juuri lainkaan. Viime viikko alkoi surkeissa merkeissä ja alkuviikosta tuntui, ettei mikään suju. Kaikki ärsytti, harmitti ja ahdisti. Loppujen lopuksi takana on sittenkin yksi onnistuneimmista viikoista aikoihin.

Mun viikkoon mahtui niin piknik rannalla kuin myös sisäleikkipuistossa riehumista, uuden Pirates of the Caribbean -elokuvan katsominen (joka muuten oli huikea!), paljon grillailua ja hurjan paljon hyviä ja opettavaisia keskusteluja. Ajattelin, etten kerro kaikkia yksityiskohtia vielä, mutta pakko on hehkuttaa ihan vähän, sillä erityisen hyvän viime viikosta teki kaksi asiaa. Sain hyviä uutisia niin työn kuin vapaa-ajan puitteissa. Mulla on sellainen tunne että tästä taitaa tulla kaikkien aikojen kesä! Ja mikä vielä parempaa, kesän päätyttyä mua odottaa selvät suunnitelmat ja taloudellinen varmuus.

Sunnuntai-ilta päättyi siihen, etten voinut lakata hymyilemästä ja ihmettelemästä kuinka onnekas oikeastaan olenkaan. Mikä oli siis tarinan opetus? Jos yhdessä hetkessä menee huonommin, on ihan oikeutettua tuntea olonsa kurjaksi – kunhan siihen ei jää liikaa kiinni. Asioilla on yleensä tapana järjestyä tavalla tai toisella, kun siihen jaksaa uskoa ja tehdä sen eteen töitä. Etenkin näin kesällä on ihana välillä jättää huolet ja murheet murehtimatta ja suunnata vaikkapa läheiseen puistoon viltin ja hyvän kirjan kera. Pienen hengähdystauon jälkeen asiat näyttävät yleensä taas vähän aurinkoisemmilta. 

Ihanaa alkanutta viikkoa ❤️ Miten sulla menee just nyt?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *