Hyvän mielen sarjasuosikit x 3

Sunnuntai. Viikon paras päivä hengailla ja olla tekemättä mitään sen kummempaa. Jos sulla on samat fiilikset sunnuntain suhteen, muttet ihan tiedä mitä tekisit, mulla olisi tarjota katsottavaksi kolme ihanaa sarjaa. Vaikka oon viime aikoina tuijottanut enemmän tai vähemmän Viikinkejä HBO Nordicilta, huomaan tarvitsevani välillä jotain kevyttä hyvän mielen hömppää, josta saa hyvän fiiliksen ja energiaa. Yleensä silloin palaan aina Netflixin pariin. Täydellisiin hömppähetkiin oon löytänyt muutaman suosikin ja ne tulevat tässä.

The Good Place

Yllättävän hauska ja koukuttava sarja! Idealtaan ja toteutukseltaan uudenlainen ja raikas. Eleanor herää tuonpuoleisessa, joka on tarkoitettu hyville ihmisille, mutta huomaa pian että ei kuulu sinne. Hän ei ollut elämänsä aikana mikään kovin hyvä tyyppi, mutta nyt kuoleman jälkeen tarjoutuu mahdollisuus yrittää olla parempi ihminen.

Yrittäminen ei kuitenkaan suju ihan mutkitta ja Eleanor uusine ystävineen kokee varsin hullunkurisia tilanteita tuonpuoleisessa. Ensimmäisen kauden lopussa tulee aikamoinen käänne, jonka jälkeen jää odottamaan lisää. Ymmärtääkseni tästä on jo tehty toinen kausi, mutta ainakaan Suomen Netflixistä sitä ei vielä löydy. We want more!

Grace & Frankie

Oon hehkuttanut kyseistä sarjaa täällä ennenkin, mutta nyt on hehkutettava vähän lisää. Jos et oo jo aiemmin syöksynyt katsomaan tätä, tee se viimeistään nyt! Tästä tuli nimittäin äsken jo neljäs kausi, joka on yhtä täynnä kohellusta, monenlaisia tunteita ja tärkeitä oppeja kuin kolme edeltäjäänsäkin.

Jos tuntuu, että en mä mitään mummeleiden hidasta menoa halua katsoa, voin taata että tämä sarja tarjoaa ihan kaikkea muuta 😀 Tämä antaa ainakin mulle toivoa siihen, että elämässä voi tapahtua vaikka mitä, mutta aina löytyy uusia keinoja jatkaa eteenpäin – oli sitä minkä ikäinen hyvänsä.

One Day at a Time

Yksi suosikeistani sai myös hiljattain toisen kauden. Sarjassa seurataan kuubalais-amerikkalaisen perheen elämää, jossa yksinhuoltajaäiti yrittää tasapainotella hoitajan työn ja vapaa-ajan välillä, kun ympärillä koheltaa kaksi lasta sekä vähän omalaatuinen isoäiti. On työtä, koulua, deittailua, ihmissuhdeongelmia ja kulttuurieroja – eikä pelkästään perheen äidillä vaan jokaisella perheenjäsenellä isoäidistä teinipoikaan. Sarjasta ei puutu draamaa, mutta tärkeintä on se että perhe puhaltaa aina yhteen hiileen.

Ootko sä katsonut näitä kyseisiä sarjoja vai löytyykö sulta ihan muita suosikkeja? Jos sulla on hihassa joku ihana hyvän mielen sarja, kerro ihmeessä kommenttiboksissa. Ihanaa viikon viimeistä päivää ♥️

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

2 ajatusta aiheesta “Hyvän mielen sarjasuosikit x 3”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *