Humble Brush hammasharjat

Humble Brush hammasharjat

Mulla on ollut jo vähän aikaa etsinnässä hammasharja, joka ei rasita luontoa yhtä paljon kuin muoviharjat, ja joka kaiken lisäksi näyttäisi hyvältä kylpyhuoneessa. En jaksa pistää hammasharjoja piiloon joka pesun jälkeen, joten en halua enää mitään sinisiä tai punaisia muovihirvityksiä kylppäriini.

Humble Brush on kaikin puolin täydellinen hammasharja! Olin nähnyt näitä aiemmin vain verkkokaupoissa, mutta kun bongasin ne Prismassa kauppareissulla, ostin meille saman tien uudet harjat. Prismasta löytyi vain mustia ja valkoisia, mikä ei toki mua haitannut, kun juuri ne värit halusinkin, mutta esim. Ekolo, Zico’s ja Jolie myyvät muitakin värejä. Saatavilla on muuten myös lasten harjoja söpöissä väreissä!

Humble Brush hammasharjat kylpyhuone

Vaikka jo pelkästään Humble Brushin yksinkertaisen kaunis ulkonäkö on ainakin mun mielestä riittävän suuri syy hankkia sellainen, erityisen hienon tästä tuotteesta tekee sen ekologisuus. Jokainen harja on pakkaustaan myöten 100 % kierrätettävä. Jopa bambuvarsi on pandaystävällinen, mistä ystäväni oli kovin iloinen (häntä huoletti, jäävätkö pandat nyt ilman ruokaa).

Ja jos en vieläkään saanut sua houkuteltua ekologisten hammasharjojen maailmaan, tiedoksesi että jokaista myytyä harjaa vastaan Humble Brush lahjoittaa yhden harjan hammashoitoa tarvitsevalle. Teet siis tuplasti hyvää ostamalla tämän hammasharjan! Hintaa näillä on 4-5 euroa ja ne kestävät käyttöä yhtä hyvin kuin tavallisetkin harjat. Muistathan kuitenkin vaihtaa hammasharjasi muutaman kuukauden välein.

Löytyykö sun sydämestä paikka kauniille ja pandaystävällisille Humble Brush -hammasharjoille?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

4 ajatusta aiheesta “Humble Brush hammasharjat”

  1. Pitääpä varmaan ostaa tämmöinen sitten kun tuosta omasta muovihammasharjasta aika jättää 🙂 kuulostaa hyvältä ja toi hammasharjan ulkonäkökin on niin kiva!

    1. Nää on tosi kivan näköisiä ja muutenkin ihania ? Ostin just itselleni uuden tämmöisen edellisen tilalle, joten suosittelen ehdottomasti!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *