Hiuspäivitys: testissä Colorista Fader

Niinkin kiva kokeilu kuin siniset hiukset oli, aloin kyllästymään sinitukkaisuuteen aika nopeasti. Ylipäätään kaikkien muiden kuin sen oman värin ylläpito tuntuu musta ihan turhan työläältä, ja harvempi väri haalistuessaan enää näyttää yhtä hyvältä kuin vasta värjättynä. Onnekseni tämä Colorista Washout -suoraväri vaikuttaa haalistuvan pesu pesulta pois, mutta kun seitsemännen pesun jälkeen sininen oli vielä ihan selkeästi sininen, päätin kokeilla olisiko Fader-shampoosta hyötyä.  Koska kuvat kertovat enemmän kuin sanat, tässäpä vähän osviittaa siitä miten väri on tähän mennessä käyttäytynyt.

Ensimmäisessä kuvassa jo kertaalleen blogissa nähty yhden pesun jälkeinen väri, joka muistutti hyvin paljon paketin sävyä. 

Keskimmäisessä kuvassa on tilanne tältä aamulta, kun olin pessyt hiukset ihan tavalliseen tapaan sen seitsemän kertaa. 

Kolmannessa kuvassa taas on tämänhetkinen tilanne, kun pesin hiukset kerran syväpuhdistavalla Fader-shampoolla. Väri on haalistunut huomattavasti vihertävämpään suuntaan, kuten pelkäsinkin, mutta on kuitenkin siedettävän värinen. 

Toimin kirjaimellisesti ohjeiden mukaan, eli levitin shampoon kosteisiin hiuksiin, hieroin hiuksia kevyesti (shampoo vaahtoaa tällöin reilusti) ja annoin vaikuttaa 5 minuuttia. Ero aamun ja tämänhetkisen tilanteen välillä ei ole todellakaan suuri, mutta eipä tämä toisaalta lupaakaan pestä väriä yhdellä käyttökerralla pois, vaan haalistaa sitä vähitellen. Jos Washout-värin on tarkoitus joka tapauksessa haalistua pesuissa kokonaan pois, herää kysymys, mihin tätä Fader-shampoota sitten tarvitaan. En kuitenkaan luovuta tämän kanssa vielä, vaan kokeilen seuraavan kerran pidempää vaikutusaikaa. Nyt hiuksista alkaa jo näkyä oma väri vähän läpi, mikä antaa toivoa että ehkä muutaman pesun jälkeen olen taas kokonaan blondi.

Haluatteko vielä yhden hiuspäivityksen siinä vaiheessa, kun väri on haalistunut kokonaan? Mua itseäni ainakin kiinnostaa, kuinka monta pesua siihen kaikkiaan tarvitaan. Tottakai pitää silti muistaa että jokainen on yksilö, ja jokaisen hiukset voivat käyttäytyä eri tavalla.

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *