Hiuspäivitys: sinisestä ruusukultaan

Nyt on kyllä pakko sanoa, että ei enää koskaan sinisiä hiuksia. Mikäli muistatte, värjäsin hiukset silloin muutama päivä ennen vappua ja 5-10 pesua kestävää väriä on mulla päässä edelleen. Ei siinä sinänsä mitään, mutta väri haalistui niin nopeasti kivasta farkunsinisestä vihertäväksi turkoosiksi, että jo parin ensimmäisen viikon jälkeen se alkoi ottaa päähän. Sekosin jo kauan sitten laskuissa, että kuinka monta pesua se väri nyt sitten tosissaan on kestänyt.

5-10 pesua oli tässä tapauksessa todella suurta aliarviointia – ehkä sen viitisen pesun verran väri säilyi ihan siedettävän värisenä, mutta ei todellakaan lähtenyt kokonaan. Fader-shampoo oli ennen loppumistaan kovassa käytössä vähintään puolessa pesuista, välillä pidemmällä vaikutusajalla (30-60 min), välillä vain muutaman minuutin. Syväpuhdistava shampoo tottakai rasitti hiuksia vähän enemmän kuin tavallinen pesu, mutta kosteutin niitä tehohoidoilla ja hiusöljyillä säännöllisesti.

Pari viikkoa sitten kyllästyin vihertäviin latvoihin ja värjäsin festariviikonlopun kunniaksi hiukset uudella Washout-sävyllä – tai tarkalleen ottaen kahden sävyn sekoituksella. Tavoitteena oli ruusukulta, jonka saavuttamiseksi käytin sävyjä Pink Hair ja Peach Hair, mutta vaaleanpunainen dominoi hiuksissa selkeästi vahvempana. Eipä se mua haitannut, sillä pinkki on yksi niistä harvoista väreistä joista tykkään.

Ajattelin, että nyt tämä sitten jämähtää seuraavaksi hiuksiini, mikä olisi kyllä ollut paljon parempi kuin vihertävä väri. Tällä kertaa väri haalistuikin ihan oikeasti 2-3 pesun jälkeen (kuten purkissa luvataan). Kun vaaleanpunainen oli hävinnyt hiuksista kokonaan, paistoi vihertävä sävy latvoista edelleen läpi. Huoh. Nyt juhannukseksi värjäsin hiukseni taas samojen punertavien sävyjen sekoituksella – tällä kertaa tosin laitoin enemmän oranssia kuin pinkkiä, ja lopputuloksesta tuli omaan silmääni oikein miellyttävä. Nyt tiedän jo valmiiksi, ettei tämä tule kauaa pysymään, mutta katsotaan nyt mitä sitten sen jälkeen keksii. Oon tyytyväinen, kunhan en joudu enää elämään vihreiden latvojen kanssa.

Onko teillä kokemuksia näistä Washout-väreistä ja niiden pysyvyydestä? Olisi kiva kuulla, minkälaisia kokemuksia muilla on näistä tai muista sävyistä.

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *