Grillsson brunssi – lähes täydellinen sunnuntai

Kaupallinen yhteistyö | Offerilla & Grillsson

Mä oon aina halunnut käydä sunnuntaibrunssilla, joten kun tarjoutui mahdollisuus päästä Offerillan kautta testaamaan Grillssonin brunssia, ei tarvinnut miettiä asiaa kahta kertaa. Nappasin mukaan kolme läheistäni ja viime sunnuntaina käytiin testaamassa tämä paljon kehuja saanut brunssi.

Oon kuullut huhua, että myöhäisemmät kattaukset eivät välttämättä enää ole yhtä hyviä kuin ensimmäinen, joten varasin meille pöydän heti klo 12. En voi siis puhua kuin omasta kokemuksestani, mutta ainakin ensimmäinen kattaus oli todella onnistunut kokemus. Meidän pöytämme sattui olemaan aika hyvällä paikalla, eikä kamalaa ryysistä syntynyt missään vaiheessa, vaikka ravintola olikin täynnä. Meitä oli matkassa aika sekalainen seurakunta, mm. 8-vuotias, kasvissyöjä ja periaatteessa maidoton, mutta jokainen sai vatsan täyteen ja vähän enemmänkin.

Brunssilla oli tarjolla niin runsas salaattipöytä kuin myös muutamia lämpimiä ruokia. Lisäksi valittavana oli tuoreita croissantteja ja leipiä, jotka maistuivat ihan taivaalliselta – ja sitten se, mitä taisimme odottaa kaikkein eniten, eli jälkiruokabuffet. Vaikka vatsa oli jo ennestään täynnä, oli silti maistettava niin pannukakkua, hedelmäsalaattia, brownieta kuin minitoffeemunkkeja ja panna cottaakin. Suosikikseni nousivat herkulliset pannukakut.

Brunssin tarjonta vaihtelee vähän viikottain, mutta perusrunko pysyy käsittääkseni samantyyppisenä. Aion ehdottomasti mennä syömään uudestaankin. Ei mitään pahaa sanottavaa ruuasta, henkilökunnasta tai itse miljööstä.

Offerilla muuten myy vielä tämän viikon ajan voimassaolevaa lahjakorttia tuonne Grillssonin brunssille. Lahjakortilla saa brunssin puoleen hintaan joko kahdelle tai neljälle, joten tämän kokemuksen perusteella suosittelen nappaamaan hyödyn talteen nopeasti. Nam!

Aiotko hyödyntää brunssitarjouksen, tai oletko kenties jo testannut Grillssonin brunssin? Missä on kaikkein paras brunssi?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *