Glossybox – The Magical Masquerade

Glossybox The Magical Masquerade
Glossybox naamio

Mainoksen uhri täällä moi! Huomasin joskus syyskuun lopulla mainoksen upeasta tummanpuhuvasta Glossyboxista. Klikkasin mainosta ja sieltä paljastui vieläpä tarjous, jolla sain ensimmäisen boksin 10 eurolla. En oo koskaan ennen tilannut kyseistä kosmetiikkaboksia, vaikka oonkin siitä monesti haaveillut, joten nyt oli aika tarttua tarjoukseen. Boksivaihtoehtoja oli kaksi, hopean sävyinen ”The Truth” ja verenpunainen ”The Secret”. Kuten kuvasta näkyy, omani on arpapelillä valikoitunut The Truth.

Viime perjantaina se sitten löytyi postilaatikosta (positiivinen yllätys, en nimittäin välitä yhtään postissa ravaamisesta) – musta laatikko, jota kiirehdin äkkiä avaamaan. Ensivaikutelma boksista oli W-A-U! Todella tyylikäs, laadukkaan oloinen ja panostettu kokonaisuus. Pinnassa lukee hopeanhohtoisin kohokirjaimin boksin teema The Magical Masquerade ja teemaan sopien siinä on upean naamion kuva. Laatikon sisältä paljastui samainen naamio kartonkisena, täydellinen asuste Halloweeniin!

Tässä vaiheessa olin tosi tyytyväinen, että tartuin tarjoukseen ja kotiutin ensimmäisen Glossyboxini. Kun avasin silkkipaperein ja satiininauhoin viimeistellyn sisällön, oli olo lähinnä pettynyt. Tuotteet ei ainakaan ensisilmäyksellä herättäneet minkäänlaisia tunteita. En oo edes varma, mitä odotin, mutta tää kokonaisuus jäi jotenkin pliisuksi.

Joséphine Cosmetics The Bold Matte Liquid Lipstick

Joséphine Cosmetics The Bold Matte Liquid Lipstick sävyssä Philou

Olisin odottanut huulipunalta jotain tummaa, mystistä tai muuten oikein näyttävää sävyä, mutta sen sijaan boksista paljastui jännä vaalean ruosteenpunainen (nude rose ilmeisesti). Posin kautta ajateltuna, onpa ainakin sävy, jota en olisi itse valinnut. Tuote saa ison plussan ylellisen oloisesta ja kauniista pakkauksesta. Huulipunaan on lisätty kaakaovoita, ruusunmarjaöljyä ja e-vitamiinia, jotka kosteuttavat huulia. Täytyy kyllä myöntää, että tää on yksi parhaan tuntuisista mattahuulituotteista, joita oon testannut. Kuivuttuaan huulipunan olemassaolon oikeastaan unohtaa. Sitä en välttämättä ihan allekirjoita, että tää pysyisi huulilla 10 tunnin ajan ilman lisäyksiä.

Ovh. 25 e/4,5 ml

Hey Honey Show Your Glow Colloidal Gold & Honey Beauty Mask

Hey Honey Show Your Glow Colloidal Gold & Honey Beauty Mask

Siihen nähden, että tää kasvonaamio on verrattain hintava ja sisältää mm. kultaisia nanopartikkeleita, tästä 20 ml hammastahnatuubia muistuttavasta pakkauksesta tuli jotenkin halpa fiilis. Toisaalta, ehkä tässä on haettu takaa sitä, että tuote on helppo saada tuubista ulos ilman sen suurempaa sotkua. Itse tuote ehkäisee ihon kollageenin tuoton vähenemistä ja häivyttää hienoja juonteita. Käyttöohje on hyvin tavanomainen tämmöiselle tuotteelle, levitetään puhdistetulle iholle ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia.

Ovh. 49 e/50 ml

Eyeko Galactic Lid Gloss

Eyeko Galactic Lid Gloss sävyssä Luna

Ymmärrän hyvin, etteivät kaikki tuotteet voi näissä kosmebokseissa olla täysikokoisia, mutta… no sanotaanko niin että en meinannut ensin huomata koko 4 ml minikokoista tuubia. Tämä on siis voidemainen luomiväri, joka hohtaa vähän kuin nestemäinen glitter. Testasin tätä luomille ja totesin, että niin kaunis kuin luomiväri onkin, se on ehkä jo vähän liian juoksevaa ja hankala hallita. Luna-sävyn pitäisi olla lämmin kultasävy, mutta mun silmään tämä hohtaa kyllä enemmän hopean suuntaan. Värisävy on katsojan silmässä, vai kuinka? Ohjeista hämmentää ”levitä väriä luomille mukana tulevalla siveltimellä”, sellaista en kyllä löytänyt boksista.

Ovh. 16,95 e/8 g

Got2B Happy Hour Hairspray

Got2B Happy Hour Hairspray

Jotenkin tuntuu, että näistä kosmebokseista saa aina jonkun taskukokoisen hiuslakan. Mä oon tainnut viimeksi käyttää sekä Got2B tuotteita että hiuslakkaa joskus teininä, joten tämä ei oo ihan mua varten. Tämänkin luvataan pitävän kampauksen paikoillaan jopa 24 tunnin ajan, mitä toki aina epäilen. Ihan pirtsakan värinen pakkaus tosin!

Ovh. 5,99 e/300 ml

Glazel Visage Bronzer

Glazel Visage Bronzer

Tiedä sitten, kun en oo oikein koskaan käyttänyt aurinkopuutereita, mutta mun mielestä tää on jotenkin tosi punertava sävyltään. Ajattelin ensin, että ehkä tää on sellainen ruskeaan päin menevä poskipuna. Tässä täytyy nyt myöntää tietämättömyytensä… Tämäkään tuskin tulee pääsemään itselläni käyttöön, mutta täytyy myöntää että tässä on tosi kaunis, kevyt hehku ja koostumus tuntuu silkinpehmeältä.

Ovh. 8,50 e/20 g

Fyysisten tuotteiden lisäksi Glossyboxista löytyi 5 euron alekoodi Libressen kuukautisalushousuihin. Nää on viime aikoina yleistyneet kovasti, mutta käsityöyrittäjänä luulen ostavani omani toiselta pienyrittäjältä, jos päädyn kokeilemaan näitä.

Nyt kun oon hetken tutustunut tuotteisiin, huomaan osassa paljonkin potentiaalia. Olo ei oo enää yhtä pettynyt sisällön suhteen, mutta suurin osa tuotteista ei siltikään osunut omaan käyttööni yhtään. Niinhän se menee, että meillä jokaisella on omat lähtökohdat ja odotukset, eivätkä mun nyt oikein täyttyneet. Yhteenvetona antaisin lokakuun Glossyboxille arvosanan 3/5 – ja iso osa pisteistä menee upealle ulkoasulle!

Ootko sä tilannut Glossyboxia koskaan? Olisitko tilannut tämän boksin sisällön perusteella?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *