Glitterit ja blehat valmiuteen: kohta on kesä

Eilen oli taas yksi niistä oikein rankoista työpäivistä, kun edes ihanan keväinen ja lämmin ilma ei jaksanut pahemmin piristää. Onneksi kotiin päästessä oven takana odotti pari pikkuruista pakettia, joiden avaamisen myötä alkoi hymyilyttää.

Glitterpurkkeja mulla on jo ennestään jokunen, mutta ne ovat kaikki todella hienojakoista glitteriä, sellaista jauhemaista. Halusin vaihtelun vuoksi jotain vielä näyttävämpää, joten tilasin Glitternistiltä astetta järeämmän glitterin (Fiji XL). Tällä hologrammihopeisella sekoituksella saa takuuvarmasti tehtyä kesän näyttävimmän meikin ja liiman avulla se pysyy paikoillaan vaikka koko yön. Glittereitähän saat tilattua tietysti Glitternistin omilta sivuilta, tai jos haluat ostaa samalla kertaa useampaa erilaista, kannattaa tsekata Hehkun osta 3 maksa 2 -tarjous!

Aurinkolasit tilasin eBaysta. Mulla on ollut tämä sama malli käytössä hopeanvärisenä jo varmaan pari vuotta enkä kyllästy millään. Ennen vannoin klassisen pilottimallin nimeen, mutta tämä malli voittaa sen ihan mennen tullen. Näissä laseissa on myös se ominaisuus, josta tykkään, etteivät silmät näy linssien takaa juuri ollenkaan. Lempiaurinkolasit oli pakko saada täksi kesäksi myös ruusukultaisina – kuva ei tosin todellakaan tee näiden värille oikeutta. 

Kenellä muulla on vaikeuksia saada peiliaurinkolaseista hyviä kuvia? 😀 Mikä on sun luottomalli aurinkolaseissa?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *