Fructolax-kuutiot vatsan hyvinvointiin

Kaupallinen yhteistyö | Hopottajat ja Fructolax

Olen mukana Hopottajien kampanjassa, jossa päästiin testaamaan vatsan toimintaa edesauttavia Fructolax-kuutioita. Mulla on vuosien mittaan ollut vatsan kanssa yhtä sun toista ongelmaa, ja tänäkin päivänä lista ruoista joita en voi syödä on vähintään yhtä pitkä kuin ”sallitut” ruoat. Mun vatsa saattaa turvota ja kipeytyä melkeinpä mistä vain ruoka-aineista, pahimmat tietysti tiedostan ja pyrin niitä välttelemään. Niinpä lähdin ihan mielelläni testaamaan näitä kuutioita, josko näistä olisi jotain apua.

Faktaa kuutioista

Hedelmä- ja kuitutiiviste, joka tukee hyvinvoinnille välttämätöntä säännöllistä suolentoimintaa luonnollisesti ja hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Viikuna auttaa säätelemään suoliston rytmiä ja edistää suolistonterveyttä. Raparperi ja tamarindi edistävät säännöllistä suolentoimintaa. Fenkoli helpottaa turvotusta ja tukee ruoansulatusta.

Kuutioiden käyttö

Fructolaxia on saatavilla joko 12 tai 24 kuution paketeissa. Otin selvää, että 12 kuution pakkaus maksaisi noin kymmenen euroa. Näitä voi ostaa apteekeista, terveyskaupoista, tavarataloista sekä nettikaupoista. Saatavilla on myös tehokkaampi tuplatehovalmiste, tai kuution sijasta tuotteen voi ottaa tablettimuotoisena. Suositeltu käyttöannos on 1/2-2 kuutiota iltaisin ison vesilasin kanssa. Kuutio pureskellaan hyvin suussa ja niellään veden kera. Edellisenä iltana nautitun kuution vaikutus alkaa seuraavana päivänä.

Käyttökokemus

Luin tästä jo etukäteen kauhutarinoita, kuinka pahalta kuutiot maistuvat ja kuinka maha menee aivan sekaisin. Niinpä kokeilin tätä alkuun todella varovasti. Ainakin osa noista kauhutarinoista jäi onneksi omalla kohdallani pelkäksi tarinaksi – nämä nimittäin maistuvat musta ihan hyvältä. Ei nyt ehkä parasta herkkua, mutta lähinnä tulee mieleen kuivahedelmät. Ei siis lainkaan niin paha. Toki ihmiset maistavat asioita eri tavalla, mutta ainahan voi valita tablettimuodon jos maku käy liian voimakkaaksi. Itselleni kuutio on luonnollinen vaihtoehto, sillä tablettien nieleminen ei ole helpointa usein turvoksiin menevän nielun kanssa.

Mitä siihen sekaisin menevään vatsaan tulee, suosittelen ehdottomasti aloittamaan tuotteen käytön pienestä. Itse otan puolikkaan kuution iltaisin ja se riittää paremmin kuin hyvin. Tämä on todella aika tujua tavaraa, ja monet ovat sanoneet 1-2 kuutiota nautittuaan, että seuraava päivä on mennyt koko ajan vessassa ravatessa. Tuote siis todella pistää vatsan toimimaan, mutta pienemmässä määrin nautittuna se on ihan positiivinen juttu.

Jätin näiden kuutioiden aloittamisen aikaan myös ruokavaliostani turhan sokerin ja viljan pois, joten en ihan varmaksi osaa sanoa, mitkä vaikutukset ovat kuution ansiota. Kaiken kaikkiaan yhteisvaikutuksena oloni on ollut mukavan kevyt ja virkeä, vatsa ei ole turvonnut entiseen tapaansa ja muutenkin olen voinut hyvin. 

Jos sua alkoi kiinnostaa Fructolax, mutta et ole ihan vakuuttunut vielä, pääset tilaamaan näytteen tästä. Suosittelen kokeilemaan, jos vatsan ja suoliston tasapainon kanssa on ollut minkäänlaisia ongelmia. Muistathan myös nauttia kuutioiden kanssa (ja muutenkin) runsaasti vettä, se edistää suoliston tasapainoa omalta osaltaan. 

Jos päädyt kokeilemaan Fructolaxia, tule ihmeessä kertomaan kommenttiboksiin, toimiiko se sulla. Kivaa torstaipäivää!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *