Four Reasons Ultra Moisture

Kaupallinen yhteistyö | KC Professional

Four Reasons Ultra Moisture

Viimeksi, kun puhuin teille KC Professionalin tuotteista, kerroin erityisesti vaaleille hiuksille tarkoitetuista jutuista. Nyt mä haluan nostaa esiin tuotesarjan, joka sopii oikeastaan kaikille hiustyypeille, mutta ihan eritoten niille joilla on ongelmia hiusten kuivuuden kanssa – ja hei, nyt eletään Suomen talvea, joten veikkaan aika monen mahtuvan siihen kategoriaan. Mä ainakin allekirjoitan kuivien hiusten kanssa taistelemisen ihan täysin. Tässä vaiheessa kuvaan astuu Four Reasons Ultra Moisture -tuotteet.

Uskon olevani oikeassa, jos sanon että säkään et tykkää kuivista, karheista ja katkeilevista hiuksista. Ei hätää. Ultra Moisture -sarjaan kuuluu shampoo ja hoitoaine, jotka sopivat hyvin päivittäiseen/säännölliseen käyttöön sekä intensiivihoito, jolla voi käsitellä hiukset 1-2 kertaa viikossa. Kaikki näistä kolmesta on tehokosteuttavia tuotteita, jotka kosteuttaa kuivia hiuksia välittömästi palauttaen niihin kiillon ja elinvoiman. 

KC Professional Four Reasons Ultra Moisture

Runsaasti vaahtoava shampoo sisältää herneproteiinia, betaiinia sekä glyserolia, joiden avulla se kosteuttaa hiuksia tehokkaasti. Hoitoaineessa taas on sheavoita, joka pehmittää kuivan hiuksen pintaa ja poistaa pörröisyyttä. Nämä yhdessä käytettynä ovat hyvä paketti ja riittävät tekemään hiuksista elinvoimaisemmat ja käsinkosketeltavan sileät.

Oma suosikkini on silti B5-provitamiinia sisältävä intensiivihoito, joka rakennepaikkaa ja vahvistaa hiuksia. Takaan, että kun annat hoidon vaikuttaa hiuksissa 5-10 kymmenen minuuttia ja huuhtelet sen jälkeen huolellisesti pois, sulla on mielettömän pehmeät, sileät, helposti harjattavat hiukset jotka näyttävät eläväisiltä. Raikkaan tuoksuinen hoito on lisäksi riittoisa, joten n. 10-13 euron hintaan tämä 200 ml tuubi on oikein järkevä ostos – ja hiukset kiittää!

Pääset shoppailemaan Four Reasons -tuotteita ainakin Sokokselta tai Stockmannilta sekä monista kampaamokaupoista tai marketeista. 

Onko nämä kosteuttavat tuotteet sulle tuttuja? Miten huolehdit hiusten riittävästä kosteutuksesta näin talviaikaan?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *