Essence Matt Matt Matt huulipunat

Essence Matt Matt Matt

En muista yhtään, mistä luin alunperin näistä Essence Matt Matt Matt -huulipunista ja niiden loistavasta hinta-laatusuhteesta. Joka tapauksessa joku näitä kehui ja paljon, joten mun oli sinä samaisena päivänä käveltävä Tokmanniin ostamaan omani kokeiluun.

Ostos ei paljoa kukkaroa verottanut, näillä edullisilla huulipunilla kun on hintaa vain noin 2-3 euroa kappale. Nappasin vielä mukaani molempiin sävyihin sopivat huultenrajauskynät, joilla oli hintaa alle 2 euroa. Essencen tuotteita löydät ainakin Tokmanneista sekä K-Citymarketeista. Jos et ole vielä tutustunut tähän erittäin edulliseen meikkimerkkiin, suosittelen tekemään sen pian! Hinta-laatusuhde useimmissa tuotteissa on enemmän kuin hyvä.

Ehkä muistatkin, että mä oon aika huono käyttämään huulipunia, ja viihdyn yleensä mahdollisimman luonnollisilla huulilla. Huulirasva on se mun juttu. Siksi valitsin näistä huulipunista kaksi vaaleahkoa sävyä, 01 Natural Kiss sekä 03 Wow Effect. Sävyihin lähes täydellisesti sopivat huultenrajauskynät ovat 11 In the Nude ja 06 Satin Mauve.

Valikoima vaalein sävy Natural Kiss olisi saanut olla vähän nudempi, tämä on väriltään aika punertava huulilla. Wow Effect taas on tummempi, viileän liila sävy, joka taittaa huulilla enemmän sinisen suuntaan. On hyvin mahdollista, että kotiutan näitä punia vielä parissa muussakin sävyssä. Tykkään näiden yksinkertaisesta ulkomuodosta, joka on yllättävän laadukas hintaansa nähden. Myös itse tuote on loistava. Nimensä mukaisesti nämä ovat mattahuulipunia, mutta eivät jätä huulille minkäänlaista tahmeutta tai kiristävää tunnetta. Ihan kuin huulivoidetta levittäisi.

Käytätkö sä paljon huulipunaa? Mikä on sun luottomerkki?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *