Essence Glitter On Glitter Off -kynsilakka

Olisi ihanaa kimaltaa vaikka vuoden jokaisena päivänä ja omistaa glitterkynsilakkoja jokaisessa sateenkaaren värissä. Todellisuudessa glitterkynsilakan poistaminen kynsiltä on niin täyttä tuskaa, että käytän sitä noin kaksi kertaa vuodessa – yleensä uutena vuotena ja esim. synttäreiden aikaan. Kuulostaako tutulta? Onko glitterlakka sunkin vihollinen? Jatka lukemista niin siitä saattaa vihdoin tulla ystävä!

Satuin olemaan kuulolla noin viikko sitten, kun Nude-blogin Erika kehaisi Essencen uutta Glitter On Glitter Off -kynsilakkaa Instagramissa. Kiinnostuin lakasta heti, marssin kauppaan hakemaan omani, testasin, rakastuin ja nyt pääsen jakamaan tätä glittervallankumouksen ilosanomaa teillekin.

Essence Glitter On Glitter Off

Erikoisen tästä Peel Off -kynsilakasta tekee se, että sitä ei tarvitse poistaa ollenkaan kynsilakanpoistoaineella eikä sen poistamisen kanssa tarvitse muutenkaan tuskailla. Lakka tekee kynnen päälle ikään kuin sellaisen kalvon, jonka pystyy halutessaan kuorimaan pois yhtenä ”laattana”. Kynsilakkaa suositellaan levittämään kaksi ohutta kerrosta. Kuivumisen jälkeen sen voi poistaa milloin vain.

Olin vähän epäileväinen tämän suhteen. Ensin epäilin sen pysyvyyttä ja sen jälkeen sitä, miten se lähtee kynneltä. Kumpikin epäilys oli ihan turha. Kynsilakka pysyi moooonta päivää siistinä lohkeilematta tai kulumatta ollenkaan. Silti poistamisen tullessa ajankohtaiseksi sen sai kirjaimellisesti kuorittua kynnen päältä. Onko helpompaa keinoa saada upeat kynnet vaikka yhdeksi illaksi ja seuraavana päivänä ottaa lakat pois? Tuskin!

Essence Glitter On Glitter Off Peel Off Nail Polish

Essencen meikkejä myy ainakin K-Citymarket sekä Tokmanni. Kuvissa näkyvä kynsilakka on sävyssä 05 Starlight Express, joka on perussävyltään vaaleahko liila mutta kimaltaa valossa sateenkaaren väreissä. Sävyvaihtoehtoja on yhteensä kuusi ja yhden pullon hinta on 3,09 e.

Onnistuinko puhumaan sut mukaan glittervallankumoukseen? Ootko jo ehtinyt testaamaan Peel Off -kynsilakkaa? Energistä viikonloppua!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

8 ajatusta aiheesta “Essence Glitter On Glitter Off -kynsilakka”

  1. Noi on niin upeat! Tykkään ihailla toisen lakattuja kynsiä, mutta vielä en ole löytänyt sellaista, mitä itse pystyisin käyttämään. Saan kynsilakan hajusta heti migreenin. 🙁

    1. No voi harmi 🙁 Tässä lakassa oli vähän erilainen haju kuin tavallisissa kynsilakoissa, mutta ei se kyllä mikään kovin mieto tai miellyttävä ole joten ei varmaan auta sinua… Höh!

  2. Just ennen joulua ostin Mavalan kaksi kimaltavaa kynsilakkaa (pinkin ja violetin), mutta tässä on vielä enemmän kimalletta ja iso plussa tuo helppo kynsistä poistaminen. Menee ehdottomasti ostoslistalle, kiitti vinkistä!

  3. Jos iiiikinä muistaisin lakata kynsiäni niin ostaisin heti glitterlakkaa minkä saisi vielä noin helposti pois! 😀 mulla on edelleen samat kaksi lakkaa (punainen ja nude) jotka oon ostanut vuonna nakki ja keppi. Lakkaan siis kerran tai kaksi vuodessa 😀

    1. Haha, mäkin lakkaan harvoin mutta sä viet voiton kyllä siinä 😀 Ymmärrän että siinä vaiheessa on vähän turha ostella uusia lakkoja 🙂 Sen kun muistaisi itsekin kynsilakkakaupoilla, lisää ei tarvitsisi.. 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *