Ensimmäinen meikkitilaus Cocopandalta

Ensimmäinen meikkitilaus Cocopandalta

Monelle on varmasti ihan tavallista ostaa useampia meikkituotteita kerralla. Itse oon tottunut olemaan meikkien suhteen säästeliäs, ja ostankin uudet meikit yleensä vasta ihan todelliseen tarpeeseen. Joskus tietysti tulee vastaan joitain hyviä tarjouksia, jolloin on pakko toimia. Niin kävi, kun vietin yksi yö aikaa selaillen Cocopandan sivuja. Oon halunnut kokeilla Nyxin tuotteita jo pitkään, ja nyt kun Cocopandalla sattui olemaan aika tuntuvia alennuksia monissakin tuotteissa, en voinut enää vastustaa kiusausta.

Kuten kuvasta näkyy, tilasin kokeiluun muutaman erilaisen Nyxin tuotteen huulille, ripsille, kulmille ja kasvoille ja eksyipä joukkoon yksi edullinen Makeup Revolutionin tuotekin. Kaikkia olen jo hypistellyt moneen kertaan ja testaillut rauhassa. Teen näistä erillisiä postauksia, että pääsen kertomaan tarkemmin jokaisen ominaisuuksista. Osa meikeistä oli aika peruskauraa – ei siis missään nimessä huonoja, mutta ei nyt parhaita mahdollisiakaan – mutta osaan tykästyin ihan tosissani.

Meikkitilaus Cocopandalta

Tämä oli mun ensimmäinen tilaus Cocopandalle, mutta voin sanoa varmaksi, että viimeiseksi se ei jää. Heillä on valtava valikoima eri merkkien tuotteita edullisin hinnoin. Tilaisin vaikka koko verkkokaupan tyhjäksi, jos voisin. Koko tämä paketti maksoi alle 50 euroa, ja sain vielä valita tilaajalahjaksi tuon kätevän Shelas-meikkitelineen. Sille jäi hintaa vain vaivaiset 5 euroa. Lisäksi tilaaminen oli helppoa, eikä tilaukseen tullut erillisiä toimitus- tai laskutuskuluja. Paketti oli noudettavissa pakettiautomaatista muutaman päivän kuluttua.

En voi tarpeeksi korostaa, miten tyytyväinen olen tähän nettikauppaan. Tämä ei sitten tosiaankaan ollut mikään maksettu mainos, vaan ihan aitoja kehuja kyseistä paikkaa kohtaan. Suosittelen! Jos haluat tietää, mitkä näistä tuotteista saavat multa ehdottomasti plussaa, pysy kuulolla blogin Facebookissa tai Instagramissa, joihin päivitän viikoittain tai jopa päivittäin arkijuttuja ja erilaisia suosituksia.

Ootko sä tilannut Cocopandalta koskaan? Kivaa lauantaita!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *