Nutisal – energiaa päivään pähkinöillä

Huomenta! Olipa kiva pitää pieni tauko avaamatta tietokonetta lainkaan. En miettinyt koko blogia, kuvien muokkausta tai sähköposteja pääsiäisenä, joten nyt on hyvä jatkaa uudella energialla eteenpäin. Energiasta puheenollen, ootko vielä törmännyt kaupoissa näihin Nutisalin uusiin pähkinäsekoituspusseihin? 120 g kokoisia uudelleensuljettavia pusseja on saatavilla Yogurt Mixinä sekä Salad Mixinä.

Kuten kuvista näkyy, ja mun Insta storya seuraavat jo huomasivat, aloitin päiväni eilen hyödyntäen Yogurt Mixiä. Monia kiinnosti, mitä kaikkea jugurtin seasta löytyi, joten minäpä kerron. Sekoitus sisältää manteleita, auringonkukansiemeniä, cashewpähkinöitä, karpaloita, saksanpähkinöitä, kurpitsansiemeniä, hasselpähkinöitä, mustikoita ja gojimarjoja. Hyvin monipuolinen kattaus pehmeää rasvaa, proteiinia, kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita yhdessä pussissa.

Nutisalin pähkinät kuivapaahdetaan laadukkaista raaka-aineista ilman öljyä. Tällä tavoin niistä saadan rapeita ja niissä säilyy niiden omat hyvät rasvat. Mulle pelkän jugurtin syöminen tuottaa vaikeuksia, enkä myöskään tykkää napostella pähkinöitä pelkälleen. Näin mä saan tehtyä nopeasti ja helposti runsaan aamupalan, joka pitää kylläisenä pitkään. Pussista riittää muuttamaan käyttökertaan helposti, ja sen saa tosi kätevästi suljettua uudelleen.

Seuraavaksi mulla menee kokeiluun Salad Mix, jossa tosin on vähän vähemmän erilaisia ainesosia kuin tässä pussissa. Tykästyin näihin ihan hurjasti, ja tulen varmasti käyttämään näitä pusseja monella aterialla. Näitä pitäisi löytyä lähes jokaisen kaupan pähkinähyllyltä. Mun lähikaupassa nämä on ihan erillisessä hyllyssä ja ohi on vaikea kävellä näitä huomaamatta 😀

Kokeile säkin ja kerro sitten kummasta pussista pidit enemmän!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *