El Banco Lahti

Elin tänään pienimuotoisia kauhunhetkiä, kun avasin tietokoneeni ja se oli täysin tyhjä. En oo ennen kohdannut vastaavaa ja vaikka en aivan avuton teknologian kanssa ole, en tosiaankaan tiennyt mitä tilanteessa pitäisi tehdä. Onneksi sain lähipiiristä apua ja sain koneen taas jollain lailla toimimaan. Päivällä otin kaikki tärkeät tiedot talteen ulkoiselle kovalevylle, ja onneksi tein niin, koska nyt illalla kun avasin tän taas, se oli kadottanut mun käyttäjän ja kaikki tiedostot taas jonnekin. Onhan tämä kyllä jo yli kolme vuotta vanha peli ja suht kovalla käytölläkin vielä, joten uuden hankkiminen voisi olla lähitulevaisuudessa ajankohtaista.

Tiedättekö sen tunteen, kun kaikki tuntuu hajoavan samalla kertaa? Ensin kamera, sitten puhelin, nyt tietokone… Onneksi kaikki näistä ei vielä sanonut itseään lopullisesti irti. Ärsyttää miten lyhyt nykyteknologian elämä loppujen lopuksi on. Pari vuotta vanha laite on jo ikivanha ja jos näyttäydyt kaupungilla vaikkapa edellisen puhelinmallin kanssa, olet out of date. No, itse yritän yleensä käyttää laitteet ns. loppuun asti, mutta päätellen tämän päivän takkuamisista – tälläkin hetkellä taistelen Picasan kanssa – saatan piankin lähteä tietokoneostoksille. Mutta en kuitenkaan taistellut tietäni tänne blogiin asti pelkästään avautuakseni tästä ongelmasta. Lupasin eilen Facebookissa että esittelen teille erään ravintolan. Arvasiko kukaan mistä paikasta oli kyse?

El Banco Lahti

Kyllä, kyseessä on El Banco Bar. Kyseinen ravintola ilmestyi muistaakseni viime keväänä Lahteen. Ravintola sijaitsee entisen Kokomon tilalla Santa Fen alakerrassa. En tiennyt paikasta kauheasti etukäteen, sillä El Bancon verkkosivut eivät varsinaisesti vastaa kysymyksiin. Olin sattunut lukemaan paikasta aiemmin Annika O:n blogista ja tiesin, että paikan päällä olisi tarjolla runsas salaattipöytä sekä street food -tyylistä ruokaa.

El Banco Lahti sisustus
El Banco Lahti alkuruoka

Ihastuin ravintolan sisustukseen, sillä sen rouhea ja huoleton tyyli vastaa todella paljon omaa makuani kodin sisustuksessa. Paikka oli muutenkin rennon oloinen ja siellä oli mukava piipahtaa lounaalla. Ennakko-odotusteni mukaisesti salaattipöytä oli todella runsas ja maukas. Söin hyvällä ruokahalulla jopa pastasalaattia, joka ei normaalisti kuulu suosikkeihini ruokapöydässä. Pääruoka sen sijaan tuotti pettymyksen.

Lounasvaihtoehdoista kumpikaan ei houkutellut tulisuutensa vuoksi, joten tilasin erikseen kanahampurilaisen. Pettymyksekseni sekin sisälsi todella tulista kastiketta enkä pystynyt syömään sitä loppuun. Kuten olen ennenkin maininnut, en ole mausteisen ruoan ystävä ja olen melko herkkä sen suhteen. Myös ystäväni lounaslistalta valitsema beef burrito oli kuulemma hyvin mausteinen.

El Banco Lahti pääruoka

Luulen, että meidän on testattava tämä paikka uudelleen kun lounasvaihtoehtoina on jotain muuta. Tahdon antaa sille uuden mahdollisuuden, sillä olen kuullut paikasta paljon hyvää ja lisäksi pidin paikasta muuten. Lounas runsaine salaatteineen (ja alkukeittoineen, jonka unohdimme kokonaan) maksaa vain 9,90e joten hirvittävän suuresta rahanmenosta ei ole El Bancossa huolta. Täytyy piipahtaa tuolla toistekin, tällä hetkellä mielipiteeni paikasta on vähän ristiriitainen.

Ootko sä käynyt El Bancossa? Mitä pidit?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

4 ajatusta aiheesta “El Banco Lahti”

  1. Kuulostaa ihan älyttömän hyvältä! Mä suunnittelen täällä jo innoissani ruoka-roadtrippiä kun seuraavan kerran tuun Suomeen 😀 Sen verran monta uutta kivaa paikkaa oon löytänyt blogeista. Itelle tulinenkin ruoka on erittäin jees, mutta jos sä et tulisuudesta tykkää, niin kannattaa ehkä ens kerralla mainita siitä ton paikan henkilökunnalle. Monissa paikoissa ollaan valmiita tekemään pieniä muutoksia ruokiin kun vaan kysyy, enkä usko että jonkun tulisen kastikkeen/mausteen pois jättäminen kovin iso ongelma on (:

  2. En oo tuollasesta paikasta muistaakseni kuullutkaan, tosin en vielä toistaiseksi oleskele täällä pääsääntöisesti. Pitänee kuitenkin tuolle ukolle mainita että voitais mennä joku kerta testaamaan, meistä molemmat nimittäin tykkää mausteisesta ruuasta 🙂 Mulle tosin ei nyt IHAN niin tulinen mene mutta aika tulista saa olla että syömättä jää.

  3. Kyllä toi musta oli ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka! Tällä kertaa sattui huono tuuri tuon pääruoan kanssa mutta oon kyllä kuullut että kaikki siellä ei ole niin mausteista. Ja toki jos tulinen uppoaa muutenkin niin varmasti löytyy jotain syötävää. Kannattaa kokeilla 🙂

  4. Ihanaa kun blogeista löytyy aina jotain uutta ja jännää mitä kokeilla 🙂 Voin kyllä suositella tätä paikkaa, etenkin jos se tulinenkin ruoka uppoaa. Mietin ihan samaa että täytyy seuraavan kerran keskustella henkilökunnan kanssa siinä tilatessa, kiitos vinkistä! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *