Eipä tässä enää nuorennuta – aika ottaa silmänympärysvoide käyttöön

Havahduin jokin aika sitten siihen, että tänä vuonna mulla tulee elettyä elämää täyteen jo neljäsosavuosisadan verran. Eipä se tosin pitäisi minään yllätyksenä tulla – kun jos aamulla uskaltautuu peilin eteen, tuijottaa sieltä vastaan varsin väsynyt ja elämää nähnyt ihminen. Mihin nämä vuodet on menneet? Sitä en tiedä. Sen kuitenkin tiedän, etten voi enää jatkaa samaa huoletonta tyyliäni kohdella ihoani, koska ei tässä tosiaan enää mitään teinejä olla.

Oon alkanut tän vuoden puolella hoitamaan ihoani kaikin puolin paremmin, mutta tänään haluan puhua erityisesti asiasta, johon en oo oikein koskaan erityisemmin kiinnittänyt huomiota, eli silmänalusista. Mua on siunattu todella syvillä kyynelurilla ja tummilla silmänympäryksillä, minkä ansiosta näytän ilman meikkiä ja tietyssä valossa oikeastaan aika kauhistuttavalta. Siis ihan tosissaan, tämä ei ole vitsi! 😀

Tähän ikään mennessä oon jokseenkin oppinut elämään asian kanssa kun en sille hirveästi mitään mahdakaan (kyynelurien täyttö, täältä tullaan vielä jonain päivänä…).  Kuitenkin niinä päivinä kun halusin näyttää vähän huolitellummalta ja meikkasin silmänaluset piiloon edes jollain tavalla, mulla alkoi olla ongelmia meikin asettumisen ja pysymisen kanssa. Siitä tiesin että nyt alkaa olla korkea aika käyttää ihan oikeasti jotain herkälle silmänympärysiholle suunnattua tuotetta.

 Silmänympärysvoide käyttöön

Skin Republicin Anti Wrinkle Collagen -silmänalustarrat (mikä ihme niiden oikeaoppinen nimi on?) bongasin joskus Snapchatin kautta ja päätin ottaa ne kokeiluun. Näitä käytän lähinnä ennaltaehkäisevässä mielessä n. kerran kuussa, ja jokaisen käytön jälkeen silmänalusiin jää kivan raikas ja kiinteä tunne. Paketissa on tuotetta kolmeen käyttökertaan ja se maksaa n. 5-8 euroa (Cocopanda, apteekit).

Toinen asia, jonka tilasin pari kuukautta sitten oikeastaan ihan hetken mielijohteesta, on Lumenen rauhoittava ja kosteuttava silmänympärysvoide. Käytän tätä joka ilta ja aamuisin jos ehdin/jaksan. Pieni määrä riittää kosteuttamaan koko silmänympäryksen, eikä mulla ole tämän käytön aloittamisen jälkeen ollut juurikaan ongelmaa peitevoiteen/puuterin asettumisen kanssa. Maksoin tästä n. 12 euroa, mutta innostuin kun huomasin lähikaupassa myytävän Lumenen samantyyppisiä voiteita noin viidellä eurolla.

Täten lupaan, että tästä lähtien käytän silmänympärysvoidetta vuoden jokaisena päivänä. Ainakin voin sitten kolmenkymmenen vuoden päästä sanoa, että yritin edes. Käytätkö sä?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *