DIY marmoripöytä

Nyt se on valmis! Mun uusi työpöytäni. Sisustusjuttuihin uppoutuminen pitkästä aikaa on ollut varsin antoisaa, vaikkakin aiheuttanut myös jonkin verran päänvaivaa. Mun oli tarkoitus tehdä lopullinen päätös peilin suhteen vasta kun olen saanut pöydän kokonaisuudessaan sommiteltua ja kuvattua blogiin, mutta kävinkin eilen Jyskissä ja nappasin tarjouksessa olleen peilin matkaani. Sain vielä lisäalennusta ja loppujen lopuksi sain lisäksi nämä taulut ja pari kynttilänjalkaa peilin Oikeastaan tykkään tästä peilistä kovasti ja tein mielestäni oikean päätöksen.

Mutta sitten siihen itse pöytään! Tiedättekin jo että rungon hain Ikeasta, DC-fix-kalvon taas ostin Etolasta. Hankin myös kiinnitystä helpottamaan mattoveitsen tapaisen leikkurin sekä lastan, jolla kalvon saa siloteltua paikalleen. Pukkijalkojen kasaaminen tuotti aluksi päänvaivaa, mutta hetken pähkäiltyäni se sujui ongelmitta. Sen jälkeen asetin pöytälevyn paikoilleen. Tulevia muuttoja tai satunnaisia huonejärjestelyitä helpottaa se, että pöytälevy lepää vain kumitassujen päällä eikä siis ole varsinaisesti kiinni pöydänjaloissa.

Ostin Ikeasta edullisimman perusvalkoisen pöytälevyn, koska tiesin jo silloin että tulisin päällystämään sen. Halusin kuitenkin jättää levyn reunat näkyviin, siksi sen oli oltava valkoinen. Jouduin ostamaan kaksi 45×200 cm DC-fix-rullaa, koska pöytälevy on 75 cm leveä. Toisesta kalvosta jäi tietenkin osa yli, mutta leikkurin avulla sen sai leikattua helposti ja siististi.

Kun tarkkaan katsoo, pöydässä näkyy pieni raja siinä missä kalvo vaihtuu toiseen, mutta se uppoaa onneksi aika hyvin kuvioon. Harkitsin pitkään ottaisinko tummemman vai vaalean marmorin ja päädyin lopulta vaaleaan. Onneksi. Tummasta olisi tullut mielestäni liian synkkä, etenkin kun ympärillä on melko paljon mustaa.

Mitäs pidät uudesta työpisteestäni? Itse en voisi olla tyytyväisempi!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *