DIY inkiväärishotti flunssaa vastaan

Tänä talvena olen jotenkin ihmeen ja kumman kautta onnistunut välttämään pahimmat flunssat ja köhät… ennen kuin nyt. No oikeastaan mulla on ollut jo parikin viikkoa välillä tosi flunssainen olo ja tänään on taas sellainen päivä. Nenä vuotaa, kurkussa on kaktus ja olo on kaikin puolin väsähtänyt.

Koulusta ei olisi oikein varaa olla pois, joten reippaana tyttönä ryhdyin ottamaan selvää miten tästä flunssanpoikasesta pääsisi eroon. Vitamiinit ovat päivittäisessä käytössä, valkosipuliin en aio koskea ja villasukat viihtyvät jaloissa jo muutenkin. Mikä siis neuvoksi?

DIY inkiväärishotti

Moni on varmaan kuullut Jungle Juice Barin mainetta niittäneistä inkiväärishoteista. Oon haaveillut maistavani kyseistä terveysshottia itsekin, mutta koska meilläpäin ei näitä kahvila-baareja ole, on se jäänyt haaveeksi. Inkiväärishotin terveyshyödyt ovat monet, mutta eniten olen niitä nähnyt nautittavan juurikin flunssan ehkäisemiseksi/karkoittamiseksi. Niinpä se oli itsekin otettava kokeilun.

DIY inkiväärishotti

1 sitruuna

1/2 appelsiini

1 tl hunajaa

Pala tuoretta inkivääriä

Itse en omista sitruspuristinta, joten puristin hedelmien mehut käsin lasiin ja raastoin palan inkivääriä joukkoon. Sekoitin vielä teelusikallisen suomalaista luomuhunajaa sekaan ja valmista tuli! Tämä on loistava resepti, nähtäväksi jää pitääkö tämä flunssan loitolla, mutta ainakin heti tuli virkeämpi olo ja hengittäminenkin on helpompaa. Inkivääri polttelee juotaessa mukavasti ja jättää jälkeensä lämpöisen tunteen.

Ryhdyn nauttimaan näitä shotteja kyllä päivittäin. Inkiväärin muista terveyshyödyistä voit lukea vaikka täältä. Pysykäähän terveinä tekin!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *