Dermosil Nature Organic Body Butter Mint

Tiedäthän sen tunteen, kun ulkona on oikein kylmä viima ja tasaisen harmaata, joten valitset mieluummin sohvan, pörröisen viltin, hyvän kirjan tai koukuttavan sarjan ja kupposen kuumaa? Varmasti tiedät. Lisätään yhtälöön vielä ihana mintun tuoksuinen vartalovoi ja odotettu hemmotteluhetki itseäsi varten voi alkaa.

Dermosil unelmanpehmeä vartalovoi tuoksuu raikkaalta mintulta ja tuntuu iholla silkkiseltä. Sen koostumus on samaan aikaan paksu mutta kevyt, minkä ansiosta se kosteuttaa tehokkaasti mutta imeytyy nopeasti. Tuote sisältää hoitavaa manteliöljyä, pehmentävää sheavoita, rauhoittavaa damaskonkukkauutetta ja silottavaa mehiläisvahaa, mikä tekee siitä kuivan ihon parhaan ystävän. Lisämaininnan vartalovoi saa siitä, että siinä käytetyt raaka-aineet ovat luonnonmukaisia.

Dermosil Nature Organic Body Butter

Pakko myöntää, etten itse yleensä innostu mintun tuoksusta erityisemmin, mutta tämän tuoksu on aika täydellisen raikas. Purkkia avatessa tuoksu on melko voimakas, mutta se haihtuu iholle levitettynä nopeasti. Tuoksu tulee luonnollisesta viherminttuöljystä. Jos multa kysytään, tämä vartalovoi on ihan täydellinen tuote kiireiseen arkeen, koska se imeytyy iholle nopeasti, mutta ylellisen koostumuksensa vuoksi se tuo myös ihanan lisän niihin pieniin hemmotteluhetkiin.

Tuotteen pakkaus on muuttunut lähiaikoina entistä yksinkertaisempaan suuntaan, mutta sisältö on edelleen sama. Uuden pakkauksen näet ja pääset ostamaan täältä (9,70 e/200 ml). Onko Dermosilin tuotteet sulle ennestään tuttuja?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *