Dermacol Make-up Cover

Muutamassakin Facebook-ryhmässä on ollut viime aikoina keskustelua tästä Dermacolin Make-Up Coverista. Monet tuntuvat tykästyneen kyseiseen tuotteeseen, ja koska mulla on menossa ainainen täydellisen meikkipohjan metsästäminen, halusin itsekin kokeilla toimiiko se niin hyvin kuin sanotaan.

Ainakin itse luokittelisin tämän peiteväriksi, mutta erittäin riittoisaksi sellaiseksi, joten monet käyttävät tätä koko kasvoille meikkivoiteen asemassa. Dermacolin omat sivut sanovat, että tämä on täydellinen peittämään tummat silmänaluset, aknearvet ja mustelmat, mutta että tätä voi käyttää myös koko kasvoille ja vartalolle. Juju on siinä, että tämä on hyvin peittävää tavaraa, jolla saa tarvittaessa jopa tatuoinnitkin piiloon.

Itse tilasin vaaleimman sävyn 208, joka on jopa mun supervaalealle hipiälle levittäessä ihan aavistuksen liian vaalea. Kaikki sävyvaihtoehdot pääset näkemään täältä. Tätä tilatessa ajattelin, että nyt olen löytänyt vihdoin hyvän ja tarpeeksi peittävän tuotteen, mutta parin viikon käytön jälkeen en olekaan ihan varma tästä.

Dermacol Make-up Cover

Onko se peittävää? No onhan se kyllä. Onko se riittoisaa? On todella. Tuubi, jossa tämä tulee, on kooltaan vain 30 g eli pieni, mutta tuotetta tarvitsee ihan oikeasti tosi vähän jopa koko kasvoille. No onko se sitten pysyvää? Ei. Tämä pelkästään kasvoilla (lisäksi toki asianmukaiset pohjustukset ja kiinnitykset) pysyy mulla huonommin kuin mikään pitkään aikaan kokeilemani meikkivoide. Jo muutaman tunnin kuluttua t-alue punoittaa ikävästi. Lisäksi tämä lupaa sileän, mattaisen lopputuloksen, mutta mulla kasvot vain kiiltävät entistä enemmän tämän levityksen jälkeen.

Niinpä sitten aloin käyttämään tätä niin, että levitän ensin normaalisti meikkivoiteen koko kasvoille (edelleen vanha Essence, seuraavaksi otan kokeiluun jotain ihan muuta) ja sitten käytän tätä siinä päällä niillä alueilla, joihin tarvitsen enemmän peittoa. Toimii ihan hurjan paljon paremmin niin, eikä meikistä silloin tule myöskään niin helposti yhtä teennäisen näköinen. Pelkkää Dermacolia kerrostamalla onnistuin turhan helposti saamaan kaikki epäkohdat näkyviin entistä paremmin – väri toki on tasainen, mutta ihon pinta ei niinkään.

Missään nimessä en siis aio käyttää tätä pelkkänä meikkivoiteena, enkä ole edes varma tilaanko tätä enää lisää. Plussaa tuote saa siitä että tässä on suojakerroin 30, tämä on vedenkestävää ja tuoksu on hyvin mieto. Lisäksi tuote on hypoallergeeninen ja lisäaineeton. Sekin on positiivista että tätä saa ihan oikeastivaaleissa sävyissä. Kyllä tämä tuubi siis tulee käytettyä loppuun.

Jos haluat kokeilla, miten Dermacol sopii sulle, ainakin Perfume.fi myy varmasti aitoa tuotetta. Kertokaahan te jotka olette myös tilanneet tämän, puolesta vai vastaan?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *