Colorista #bluehair

Nyt seuraa vähän lisätietoa mun sinisestä tukastani. Asialle ei oikeastaan oo sen suurempia taustatarinoita kuin että halusin jotain vaihtelua päähäni, ja käteen tarttui silloin tarjouksessa ollut Lorealin Colorista Washout -pastelliväri. Oikeastaan haaveilin jonkin aikaa sarjan harmaasta kestoväristä, mutta luettuani tarpeeksi monta kokemusta kellertävistä ja vihertävistä lopputuloksista, päätin hylätä sen ajatuksen.

Colorista-sarjaan kuuluu monia eri sävyjä alkaen ihan päivän kestävistä suihkutettavista Spray-väreistä, näihin 1-2 viikkoa kestäviin Washout-väreihin ja Paint-kestoväreihin. Kestoväri ei houkutellut, enkä halunnut luopua uudesta väristä vielä yhden pesun jälkeen, joten muutaman viikon kestävä Washout oli nappivalinta mulle.

Lisäksi Colorista-sarjaan kuuluu myös Fader syväpuhdistava shampoo, jolla saa kyllästymisen uhatessa hiusvärin haalistumaan nopeammin, sekä Bleach– ja Ombre– vaalennusaineet. Kaikki Colorista-väreistä eivät vaadi alleen vaalennusta, mutta sehän nyt on ihan maalaisjärjellä ajateltavissa että pastellisävyt eivät tummassa hiuksessa juuri näy. Paketin kyljestä löytyy kyllä värikohtainen suositus, jos asia mietityttää.

Aine oli purkista tullessaan tosi tumman violettia, joten lantrasin sitä reilusti hoitoaineella. Hoitoaineenkin kanssa hiuksista tuli joistain kohdin aika tumman siniset tai jopa liilat, mutta se ei mua häirinnyt etenkään vapun aikaan. Luultavasti suoraan purkista päähän läntättynä tästä tulee aika intensiivinen sininen (riippuen tietysti pohjaväristä, mitä vaaleampi pohja, sitä intensiivisempi väri), mutta tokihan se lähtee haalistumaan sitten aika äkkiä.

Jo ensimmäisen pesun jälkeen väri haalistui selvästi, ja alkoi muistuttaa huomattavasti enemmän paketin denim-sävyä. Tällä hetkellä oon pessyt hiukset kaksi kertaa, ja väri on haalistunut jonkin verran, mutta on selvästi sininen edelleen. Mun oli tarkoitus ottaa parempi kuva tämänhetkisestä tilanteesta, kuin tämä huitaistu kuva, mutta tulinkin kipeäksi ja energiaa siihen ei yksinkertaisesti ole ollut. Hyvä esimerkki siitä että ei koskaan kannata jättää myöhemmäksi jotain jonka voi tehdä heti… No, näkyypä tästäkin kuvasta tuo sävy ihan tarpeeksi hyvin.

Ja niin, vastausta kysymykseen ”miksi siniset hiukset” ei nyt tainnut löytyä. Välillä on vaan kiva kokeilla jotain uutta. Jos haluat nähdä reaaliaikaista päivitystä sinisen värin haalistumisesta, suosittelen seuraamaan mua Instagramissa (@johannahuuhtanen). Tällä hetkellä oon enemmän innostunut päivittämään Insta Storya, mutta molemmissa someissa vilahtelee kyllä välillä niin mun pärstävärkkini kuin myös hiukset.

Se on kyllä varma, että jos tämä sininen väri haalistuu ihan nätisti kokonaan pois, otan seuraavaksi kokeiluun jonkun muun sävyn samasta sarjasta. Ehdotuksia?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *