Bullet journal – toukokuu 2019

Bullet journal toukokuu 2019

Toukokuun bullet journal -postaus tulee nyt aika myöhäisessä vaiheessa kuuta, kun kaikki muut asiat on jostain syystä pitänyt saada julkaistua ensin pois alta. Tämän kuun bujo-sivut ovat muutenkin ihan erityisen yksinkertaiset, koska mulla oli kiire näitä tehdessä ja mielikuvitus ei yllättäen oikein toiminut. Joskus on vaan helpompi mennä sieltä, missä aita on matalin. Tärkeintä, että on olemassa joku runko, johon tehdä omia muistiinpanoja.

Huomaan muutenkin, että kevään kiireet oikein kasaantuivat loppua kohden. Kun joistain asioista pitää välillä tinkiä, tuli sitten tingittyä mm. bullet journalin suunnittelusta ja mentyä suosiolla useampi kuukausi hyvin samantyyppisillä koristeluilla. Toisaalta ajattelen, että mitä sitä hyvää vaihtamaan, mutta toisaalta vaihtelu kuitenkin virkistää. Vaikka kuukausinäkymä on nyt jo kolmatta kuukautta samanlainen, muilla sivuilla kokeilin vähän jotain uutta tässäkin kuussa. Tykkään yllättävän paljon tuosta toukokuu-kansisivusta kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Bullet journal toukokuu 2019 kuukausinakyma

Kasvien vihreä väri tuo sivuille raikkautta ja pinkki on mulle aina turvallinen vaihtoehto, joten siihen päädyin tässäkin kuussa sen kummempia miettimättä. Nyt mulla on taas aavistuksen verran enemmän aikaa käytettävissä, koska parin kuukauden mittainen koulutus päättyi viime viikolla. Aloinkin jo hyvissä ajoin suunnittelemaan kesäkuun bullet journalia ja voin luvata, että siellä on luvassa vähän jotain muuta kuin aina samaa pinkkiä.

Koska suunnittelen tekeväni kesäkuukausista erityisen raikkaita ja kesäisiä myös bujossani, olisi kiva kuulla myös sulta mielipide asian suhteen. Millaisia värejä sä yhdistät kesään? Entä millaista sisältöä sun bullet journaliin tulee/tulisi liittyen kesäkuukausiin? Nyt saa heitellä mielipiteitä ja ideoita ilmoille, vinkkejä nimittäin tarvitaan!

Bullet journal viikko 19

Mitä mieltä sä olet näistä toukokuun sivuista? Tykkäätkö ennemmin yksinkertaisesta tyylistä, vai koristeletko oman bujosi viimeisen päälle? Arvaatko, mitä väriä aion uskaltaa käyttää ensi kuussa? Mukavaa päivänjatkoa!

Katso, miltä mun alkuvuoden muut bullet journal -kuukaudet näyttivät:
Bullet journalin päivitys vuoteen 2019
Bullet journal – maaliskuu 2019
Bullet journal – huhtikuu 2019

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

2 ajatusta aiheesta “Bullet journal – toukokuu 2019”

  1. Ihanan näköiset sivut! Ei ehkä ihan mun tyyliset, mutta hienot ja varmasti sopii hyvin sulle!

    Oma bujoni on yleensä aika ”viimeisen päälle” koristeltu (jos vaan on aikaa…), otan usein inspiraatiota esim. Amanda Rach Leeltä ja tykkään hänen tyylistään tosi paljon. Mulla kesäkuu on ihan keltainen mehiläis- ja hunajateemalla. Ehkä sunkin kesäkuu on keltainen? 😀

    1. Voi kiitos Lea! <3 RAKASTAN sellaisia bujoja, joissa on paljon yksityiskohtia ja kaikkea kaunista - oma kärsivällisyys (tai taidot) ei vaan ihan riitä sellaiseen 😀 Ja hei, oikein arvasit! Keltaiselta näyttää munkin kesäkuu!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *