Bullet journal – huhtikuu 2019

Bullet journal huhtikuu 2019

Oikein pirteää sunnuntaihuomenta! Mulla on aika paljon meneillään juuri nyt ja tuntuu, että kaikelle ei millään riitä aikaa. On blogin ylläpitoa, yhteistyöjuttuja ja verkostoitumista, paria eri workshopia, Päijätmedia-yhteisön tunnetuksi tekemistä, tosi monien asioiden selvittelyä yhtä tulevaa juttua varten ja lisäksi käyn tässä kevään mittaan yhdessä koulutuksessa. Haluaisin kauheasti kertoa vähän tarkemmin meneillään olevista jutuista, mutta koska kaikki on vielä vähän epävarmaa, en uskalla vielä kertoa enempää.

En tiedä, oonko haalinut kerralla vähän liikaa kaikkea, mutta tiedättekö, musta on ihanaa kun pyörät pyörivät ja kaikkea mahtavaa tapahtuu koko ajan. Useimmiten kun ainoa keino päästä kohti unelmiaan ja tavoitteitaan on tehdä oikeasti töitä just niiden asioiden eteen, jotka auttavat kuljettamaan kohti niitä. Ja sitä mä teen just nyt! No miten tämä kaikki sitten liittyy postauksen aiheeseen eli bullet journaliin?

Bullet journal 2019 kuukausinäkymä

No bullet journal on tietysti se, mihin ne kaikki menot ja tekemiset laitetaan ylös. Kuten viime kuussa jo vähän puhuinkin, jätin yllä näkyvän kuukausinäkymän käyttöön, koska se on niin näppärä tapa nähdä koko kuukausi kerralla. Muille sivuille kokeilin taas vähän erilaisia juttuja ja tykkään erityisen paljon tuosta huhtikuun kansisivusta.

Huhtikuun sivuja suunnitellessa mietin pääsiäistä ja kevättä ja harkitsin jopa tekeväni jotain pirteän keltaista. Mutta kyllähän te tiedätte, että muut värit kuin pinkki ja musta eivät oikein ole mun juttu, joten menin tutulla ja turvallisella punasävyisellä. Onhan siellä mukana myös vihreää, eli tavallaan edistystä kuitenkin! Vai…? 😀 Joka tapauksessa nämä sivut muistuttavat ainakin mua keväästä, vaikkei niissä keltaista olekaan.

Bullet journal viikko 14

Katso, miltä alkuvuoden muut bullet journal -kuukaudet näyttivät:
Bullet journalin päivitys vuoteen 2019
Bullet journal – maaliskuu 2019

Mitä tykkäsit huhtikuun sivuista? Miltä sun bullet journal näyttää tässä kuussa?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *