Bullet journal heinäkuu 2019 – vesimelonit ja kesäfiilis

Bullet journal heinäkuu 2019

Viime bullet journalissa uskaltauduin käyttämään väriä jota yleensä lähinnä välttelen, keltaista. Päivänkakkarat piristivät joka kerta bujon avatessani. Heinäkuu on mun mielestä se kaikkein kesäisin kuukausi, joten tämänkin kuun sivuille oli keksittävä jotain kesäisen raikasta. Rakastan vesimelonia ja sain samalla hyvän syyn käyttää taas kerran lempiväriäni pinkkiä, joten heinäkuun teema ei ollut vaikea päätös.

Bullet journal heinäkuu 2019 kuukausinäkymä

Omien tuherrusten lisäksi lisäsin tälle kuulle ensimmäistä kertaa jotain valmista. En tosin oo saanut aikaiseksi hankittua mitään hienoja bujoiluun tarkoitettuja tarroja, teippejä tai sapluunoita, joten käytin Tokmannin alelaarista löytyneitä tarroja. Ihan kivasti ne ajavat asiansa, ainakin ne tuovat sivuille väriä ja kesäfiilistä. Nyt, kun viimeaikaiset säät ovat olleet kovin epä-kesäisiä, on kiva että edes jostain tulee kesäinen olo.

Tutun kuukausiaukeaman lisäksi otin vähän mallia viime kuun viikkonäkymästä ja tein jokaiselle päivälle oman lokeron. Lokeroissa on valmiit kohdat erilaisille muistiinpanoille, joten bujoa on helppo täyttää kiireessäkin.

Bullet journal heinäkuu viikko 27

Aiemmat bullet journal -sivut löydät täältä:
Bullet journal kesäkuu – päivänkakkarat
Bullet journal toukokuu – yksinkertaisuus kunniaan
Bullet journal huhtikuu – kukkaköynnökset

Mitäs tykkäät, tuliko kesäinen fiilis näitä sivuja katsoessa? Toivotaan, että kesäiset säätkin palaavat pian. Ihanaa loppupäivää!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

6 ajatusta aiheesta “Bullet journal heinäkuu 2019 – vesimelonit ja kesäfiilis”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *