Blondin täsmäaseet keltaisuutta vastaan

Kaupallinen yhteistyö | KC Professional

Sain vähän aikaa sitten testiin KC Professionalin tuotteita, jotka ovat erityisesti vaaleille hiuksille suunnattuja. Otin tilaisuuden mielelläni vastaan, koska haluan aina jakaa uusia tuotelöytöjä rehellisin mielipitein teille lukijoille. Paketissa oli ainakin itselleni ihan uusia tuotteita, joten ehkä sullekaan kaikki nämä eivät ole vielä tuttuja.

Varmaan yksi merkin tunnetuimmista tuotteista on Color Mask -tehohoito, jonka avulla voi ylläpitää värjättyjen hiusten sävyä värjäysten välissä ja joka samalla myös hoitaa käsiteltyjä hiuksia. Vaaleiden hiusten kanssa useimmilla on aina se sama taistelu, että hiukset säilyisivät mahdollisimman viileän sävyisinä pitkään. Siinä taistossa auttavat Color Maskit sävyissä Platinum sekä Vanilla, joilla väriä voi ylläpitää esim. viikottaisilla pesuilla.

Color Maskeja on kaikkiaan saatavilla 16 eri sävyssä, joten valikoimasta löytää kyllä omansa niin punapää kuin brunettekin. Ja jos sulla on vaaleaksi värjätyt hiukset, mutta haluaisit välillä säväyttää jollain muulla sävyllä, voit testata värikkäitä Color Maskeja. Sävyttävän tehohoidon avulla saat haluamasi väriset hiukset hellävaraisemmin kuin kestovärjäämällä.

Root Cover ja Silver Mist – miten niitä käytetään?

Kun nyt kuitenkin postauksen aiheena on vaaleiden hiusten ylläpito ja erityisesti siitä kellertävästä sävystä eroon pääseminen, palataan niihin blondeille tarkoitettuihin tuotteisiin. Mulle ihan uusia tuotteita olivat Four Reasons -tuoteperheen Root Cover sekä hiuksiin jätettävä hoitoaine Silver Mist. Root Cover on nimensä mukaisesti tyvikasvun häivyttämiseen tarkoitettu hiusvärisuihke.

Olen joskus testannut muiden merkkien vastaavia tuotteita, mutta jokainen on ollut väriltään ihan superkeltainen tai muuten tosi tumma. Kumpaakaan vaihtoehtoa en hiuksiini halua, joten tyvisuihkeet ovat jääneet tähän mennessä kauppaan. Tämä tuote sävyssä Ice Blond sisältää ihan oikeasti viileitä pigmenttejä, ja on hiuksiin suihkutettaessa oikeastaan lähes valkoinen – häivyttää siis tummempaa/kellertävää tyvikasvua aika samaan tyyliin kuin tietyt kuivashampoot.

Myös Silver Mist sisältää viileitä pigmenttejä ja onkin väriltään todella sinertävä, eli luonnollisesti hyvä ase keltaisuutta vastaan. Tämän kanssa olisin ennemminkin varovainen, ettei hiuksista tule liian sinertävät – ellet sitä sitten nimenomaan toivo. Hoitoaine kannattaa suihkuttaa hiuksiin kylpyhuoneessa, koska ohi menevät siniset pisarat värjäävät ympäristön hyvin tehokkaasti (nimimerkillä kokemusta on). Suosittelen myös suihkuttamaan tätä ennemmin kosteisiin kuin kuiviin hiuksiin, jolloin mahdollisia sinisiä läiskiä ei pääse syntymään niin helposti. Plussaa tuote saa siitä, että siinä on UV- ja lämpösuoja ja se vahvistaa huokoisen hiuksen rakennetta.

Kuivashampoossa on valinnanvaraa

Black Edition -tuotteet on kehitetty kampaajien tarpeet ja vaatimukset huomioon ottaen, joten sarja tuo ammattilaistason hiustuotteet kaikkien saataville. Korkealaatuisten tuotteiden valikoimasta löytyy monenlaista vaihtoehtoa hiusten muotoiluun ja viimeistelyyn. Kuivashampoo-puolella saatavilla on Invisible Dry Shampoo, joka tavallisen kuivashampoon tavoin raikastaa hiuksia ja antaa ryhdikkyyttä sekä rakennetta. Toisena vaihtoehtona on vaaleille hiuksille suunnattu Visible Silver Dry Shampoo. Tätä hopeakuivashampoota kuvaillaan hopeanhohtoisena hiuspuuterina, joka sulautuu hyvin vaaleisiin ja harmaisiin hiuksiin taittaen kevyesti kellertäviä vivahteita.

Lue myös Pihistä tai panosta: paras kuivashampoo vaaleille hiuksille

Visible Silver Dry Shampoo

Otin parit esimerkkikuvat, joiden avulla on helpompi hahmottaa tämän hopeakuivashampoon toimintaa. Ensimmäisessä kuvassa mulla on todella likaiset hiukset, jolloin ne näyttävät rasvaisilta, raskailta, kellertäviltä ja muutenkin paljon tummemmilta kuin puhtaina. Toisessa kuvassa oon suihkuttanut vähän reilummalla kädellä Visible Silver -kuivashampoota, jossa on todella liila sävy. Hopeanhohtoiseksi en tätä kuvailisi.

Tässä vaiheessa oikeasti pelkäsin, että miltähän lopputulos tulee näyttämään. Kuten viimeisestä kuvasta näkyy, yllättävän hyvin sen liilan sävyn sai häivytettyä hiuksiin harjan ja sormien avulla, ja tulihan siitä kuontalosta paljon raikkaamman näköinen. Kuten yleensäkin hopeatuotteiden kanssa, päänahkaan jäi kyllä hento violetti sävy. Ihan kiva pikaratkaisu kyllä, jos on paha paikka ja hiukset näyttää samalta kuin mulla ekassa kuvassa.

Oletko sä käyttänyt KC Professionalin tuotteita? Mikä on sun suosikki?  

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *