Blogiyhteistyö

Laadukas yhteistyö hyödyttää kaikkia

Teen mielelläni yhteistyötä blogini tyyliin sopivien yritysten kanssa. Etenkin kosmetiikkaan tai hyvinvointiin liittyvät yritykset kiinnostavat aina. Yhteistyöpostauksia varten otan monipuolisesti selvää yrityksestä ja tuotteesta/palvelusta.

Tavoitteenani on tuottaa aina rehellistä ja laadukasta sisältöä, joka hyödyttää niin yhteistyötahoa kuin myös lukijoita. Yhteistyössä takaan aidon ja helposti lähestyttävän sisällön, oikeakielisen tekstin sekä laadukkaat kuvat. Teen yhteistöitä mielelläni myös muissa kanavissani, kuten Instagramissa.

Rehellistä ja läpinäkyvää sisältöä

Mielipidettäni ei voi ostaa, mutta kerron oikein mielelläni hyväksi havaitsemistani tuotteista/palveluista. Läheskään kaikki suositukseni eivät ole kaupallisia yhteistöitä, vaan kerron usein hyvistä löydöistä oma-aloitteisesti. Rehellisyyden ja läpinäkyvyyden nimissä kaupallinen yhteistyö on aina merkitty selkeästi postauksen alkuun, samoin mahdolliset *mainos- ja suosittelulinkit.

Otan myös vastaan erilaisia PR-näytteitä, etenkin kosmetiikkaan ja hyvinvointiin liittyen. Voin tehdä tuotteesta julkaisuja, jos koen että se on aidosti hyvä. Silloin julkaisuissa näkyy merkintä *tuote saatu.

yrityksiä, joiden kanssa olen tehnyt yhteistyötä