Bette Box maaliskuu 2019 – katse yksityiskohtiin

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Maaliskuun Bette Box keskittyy yksityiskohtiin ja siitä löytyy tuotteita hiusten- sekä ihonhoitoon. Lisäksi boksissa on mukana tilaajalahja. Muutama tuotemerkki on itselleni entuudestaan täysin tuntematon, joten tutustutaanpa vähän paremmin boksista löytyviin tuotteisiin.

Ziaja Oliivi misellivesi

Ziajan tuotteisiin oon tykästynyt jo aiempien Bette Boxien myötä. Tälläkin hetkellä mulla on käytössä tammikuun boxista tuttu entsyymikuorinta, josta tykkään mielettömästi. Misellivettä oon käyttänyt aina silloin tällöin ihon puhdistukseen, joten varmasti tämäkin puteli pääsee käyttöön. Tuotteen luvataan puhdistavan ihon ja meikin hellävaraisesti ja suojaavan ihoa kuivumiselta. Misellien partikkelit imevät likaa, talia, meikkiä ja muita epäpuhtauksia magneetin tavoin. Misellivesi sopii kaikille ihotyypeille ja parin kokeilukerran jälkeen se tuntuu ainakin omalle iholleni sopivalta tuotteelta. Tuotetta saa kauneushoitoloista ja kampaamoista sekä stoorla.fi. Ovh. n. 10 e/200 ml.

Bette Box maaliskuu 2019

SkinMood Makeup-up Blender

Tämä kuulemma ”tattina” tunnettu blenderi on mulle aivan uusi tuttavuus. Sen luvataan levittävän meikin iholle unelmanohuesti ilman rajoja, mikä kieltämättä kuulostaa hyvältä. Blenderi sopii voidemaisten sekä puuterimaisten meikkituotteiden levittämiseen. Tämä menee testiin, kunhan nykyisestä meikkisienestäni aika jättää. Blenderiä saa ostettua Ruohonjuuresta sekä Life-luontaistuotekaupoista. Lisätietoja ja käyttöohjeet löytyy hyvanolonmaailma.fi. Ovh. 9,90 e.

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer

Boxista löytyi Garnierin itseruskettava liina, joka takaa nopean, helpon ja luonnollisen rusketuksen. Itseruskettava yksinkertaisesti levitetään kuivalle iholle liinan avulla ja rusketuksen luvataan kestävän iholla jopa viikon. Tätä tuskin tulen testaamaan, koska itseruskettavat eivät ole mun juttu. Pakko kuitenkin myöntää, että jos liina todella toimii kuten luvattu, voi se olla ihan näppärä joissain tilanteissa. Liinoja saa ostettua Sokokselta, Stockmannilta ja K-Citymarketeista. Ovh. 2,30 e/kpl.

Bette Box maaliskuu 2019 sisalto

Himalya Herbals Sparkly White -hammastahna

Yrttihammastahna kuulostaa mun korvaani todella erikoiselta, ja maultaan sekä hajultaan se sitä onkin. En ole yrttien ystävä muutenkaan, joten en halua niitä myöskään hammastahnaani. Hammastahnan luvataan poistavan pinnallisia tahroja hellävaraisesti ja tekevän hampaista valkoisemmat kahdessa viikossa. Testituubi on kooltaan vain 10 ml, joten tuskin ehdin nähdä käytön aikana sen kummempia tuloksia, enkä aio ostaa tätä itselleni. Mikäli hammastahna herätti kiinnostuksesi, sitä saa ostettua hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja sen ovh. on n. 3,20 e/75 ml.

Cutrin Vieno Cleansing Conditioner

Vieno on hellävarainen ja hajusteeton pesevä hoitoaine hiusten puhdistukseen shampoopesujen välissä. Tuote puhdistaa hellävaraisesti, kosteuttaa tehokkaasti sekä rauhoittaa ja suojaa erityisesti kuivaa ja herkkää hiuspohjaa. Hiuksista luvataan tulevan käytön jälkeen pehmeät ja ilmavat. Hoitoaine kuulostaa todella lupaavalta ja toivonkin sen lunastavan lupauksensa. Tämän testaaminen kuitenkin saa odottaa, kun käytän ensin muita hiustuotteita loppuun. Vienoa saa ostettua Sokos- ja Stockmann -tavarataloista sekä kampaamoista ja sen ovh. on 19,90e /400 ml.

Bette Box maaliskuu 2019 sisalto lahelta

Noughty Wave Hello -shampoo

Noughtyn shampoo tuli boksista täysikokoisena ja siitä on liikkunut kolmea eri versiota. Itse olisin toivonut ennemmin joko hoitavaa ja rauhoittavaa Care Taker -shampoota tai kuiville ja vaurioituneille hiuksille tarkoitettua To the Rescue -shampoota. Suorahiuksisena kiharille/taipuisille hiuksille suunnattu Wave Hello tuntuu vähän turhalta tuotteelta, mutta sen kerrotaan soveltuvan myös suorille ja kuiville hiuksille. Merileväuutetta ja avokadoöljyä sisältävä shampoo kuulostaa kyllä sinänsä kiinnostavalta, joten kokeiluun se tulee pääsemään ennemmin tai myöhemmin. Noughtyn vegaanisia tuotteita myyvät Stockmann, Hehku ja Kicks. Shampoon ovh. on 10,90 e/250 ml.

Tilaajalahjana boksin pohjalta löytyi Bette-kangaskassi, joka on kiva juttu tämmöiselle kangaskassia aina mukana kantavalle. Muuten tämä boksi ei sytyttänyt ihan älyttömästi. Mikään tuote ei aiheuttanut suurempia reaktioita ja helmikuun boksin painotuttua hiustenhoitoon olisin toivonut tältä boksilta enemmän vaihtelua. Katsotaan, mitä huhtikuussa ilmestyvä ehostusta, uutuuksia ja meikkiä sisältävä Bette Box tuo tullessaan. Jos et ole Bette Boxin tilaaja, mutta haluat saada huhtikuun boksin, pääset tilaamaan sen *täältä.

Mitä sä tykkäsit maaliskuun Bette Boxista? Löytyikö siitä sulle uusia tuotetuttavuuksia?

Kurkkaa kaksi vuoden ensimmäistä Bette Boxia täältä:
Uudistunut Bette Box – tammikuu 2019
Bette Box – helmikuu 2019

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

2 ajatusta aiheesta “Bette Box maaliskuu 2019 – katse yksityiskohtiin”

  1. No hei ihanat kuvat taas kerran! ? Mä tykkäsin Noughtyn shampoota ja itseruskettavasta eniten.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *