Bette Box elokuu 2019 – Klassikot uudessa valossa

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tämän kesän viimeinen kesäboksi on täällä! Elokuun Bette Box kummastutti hyvin kevyellä painollaan, mutta yritin silti pysyä toiveikkaana, sillä teema Klassikot uudessa valossa kuulosti niin mielenkiintoiselta. Sisältöä oli kuin olikin määrällisesti vähemmän kuin kertaakaan tänä vuonna ja multa puuttui myös tuotekortti. Koko boksi tuntui jotenkin vajaalta. HUOM! Tuotekortin puuttumisen vuoksi alla olevat tuotteiden tiedot on otettu netistä sen mukaan, mitä onnistuin löytämään.

Bette Box elokuu 2019

Cien Eyeliner Pen

Lidlissä myytävä Cien on todella edullinen kosmetiikkamerkki, jota en ole juurikaan käyttänyt. Tätä kynää on ollut kuulemma liikkeellä ruskeana ja mustana, omani sain sävyssä 10 Black. Vaikka musta sävy on omaan käyttööni sopivampi, tämä tuskin tulee päätymään käyttöön asti koska en vain käytä enää silmänrajauskyniä.

Saatavuus: Lidl-myymälät, ovh. 2,99 e

Vichy Dermablend SOS Cover Stick

Vichyn Dermablend -tuotesarja tunnetaan siitä, että se peittää todella tehokkaasti ihon virheet ja jopa tatuoinnit. Jos en ihan väärin muista, niin olen tainnut joskus testata sarjan meikkivoidetta. En ollut erityisen innostunut siitä. Peitepuikkoja en ole käyttänyt varmaan 10 vuoteen, mutta voihan tämän testata mielenkiinnolla. Plussaa ainakin siitä, että sävy Opal 15 vaikuttaisi olevan riittävän vaalea itselleni, sekä aurinkosuojasta ja vedenkestävyydestä.

Saatavuus: apteekit, ovh. n. 20 e/4,5 g

Bette Box elokuu 2019 tuotteet

Sweety Signature -meikkisivellin

Tänä vuonna perustettu kotimainen Sweety-verkkokauppa on lanseerannut oman sivellinsarjan. 10 sivellinvaihtoehdosta omani näyttäisi olevan luomivärisivellin – aika iso sellainen tosin. Tämä on mukavan pehmeä ja kirkkaan punainen varsi näyttää tyylikkäältä. Sivellin on synteettistä karvaa ja vegaaninen. Saimme lisäksi 20 % alennuksen Sweety-verkkokauppaan.

Saatavuus: Sweety-verkkokauppa, ovh. 12,90 e

Oslo Skin Lab The Solution -kollageenijauhe

Tämä kollageenijauhe auttaa kuulemma lisäämään ihon kimmoisuutta sekä tasoittamaan ja ennaltaehkäisemään juonteita. Lisäksi se auttaa vähentämään selluliittia ja sen muodostumista. Tätä käytetään yksi pussi päivässä sekoittaen se ruoan tai juoman joukkoon. Saimme testiin viisi pussia ja alekoodin ensimmäisestä tilauksesta. Tulen tuskin tilaamaan tätä, mutta saatan kyllä testata tätä sen viiden pussin verran.

Saatavuus: osloskinlab.fi, ovh. 35,70 e/70 g

Taas kerran Betten mukana tuli myös tuoksunäyte. Tällä kertaa kyseessä oli Replayn Tank Custom for Her -tuoksu, joka tuoksuu ilmeisimmin omenasorbetille, hunajalle, kielolle, jasmiinille, vaniljalle sekä patsulille. Kuulostaa aika sekamelskalta ja itselleni tämä onkin liian vahva tuoksu.

Bette Box elokuu 2019 sisältö

Ajatuksia boksista

Jos nyt ihan totta puhutaan, mä en koe saaneeni tämän kuun Bette Boxista irti juurikaan mitään. Sivellin vaikuttaa ihan hyvältä, mutta mulla on niin paljon erilaisia siveltimiä, etten oikein tarvitse tätä. Kollageenijauhe taas tuntuu vähän turhalta, koska en usko että viiden päivän kokeilu näkyy missään. Olisin mieluummin ottanut sen arvoisen muun tuotteen. Vichyn peitepuikko saattaa yllättää positiivisesti, mutta peitepuikot eivät yleisesti ottaen ole ihan mun suosikkejani.

Nyt mun Bette Box -tilausjakso jää tauolle, joten näitä postauksiakaan ei tule taas ihan hetkeen. Seurailen, miltä alkusyksyn boksit vaikuttavat ja katson sitten, tuleeko kiinnostus tilata uudelleen.

Mikäli sä olet kiinnostunut tilaamaan itsellesi syyskuun Bette Boxin, jonka avulla valmistautua tulevaan syksyyn, pääset tilaamaan sen *tästä. Tuttuun tapaan valittavanasi on kolme erimittaista tilausta: jatkuva, jonka voi keskeyttää koska vain, 3 kk sekä 6 kk.

Miltä elokuun boksi vaikutti sun mielestäsi? Ihmettelitkö sen kevyttä painoa?

Aiemmat kesäboksit näet täältä:
Bette Box kesäkuu 2019 – ensimmäinen kesäboksi
Bette Box heinäkuu 2019 – toinen kesäboksi

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

4 ajatusta aiheesta “Bette Box elokuu 2019 – Klassikot uudessa valossa”

  1. Mulle tuli vähän erilainen boksi, se oli ehkä aavistuksen parempi kuin tämä sun. Ei silti mikään suosikkini. Kauniit kuvat olet ottanut!

    1. Kiitos paljon! Oliko sun boksissa hiusharja ja -lakka vai miten se oli erilainen? Harmi ettei boksi ihan miellyttänyt 🙁

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *