Banaani-suklaasmoothie

Muistatteko sen Bravo banaani-suklaajäätelön, joka jakoi mielipiteitä aika vahvasti? Osa tykkäsi ja osa piti ällöttävänä. Sitä ei kai olla enää aikoihin valmistettu. En muista, miten oon alunperin edes päätynyt maistamaan sitä, sillä en ole erityisesti suklaan ystävä, eikä banaanikaan mikään suosikkini ole.

Jäätelöistä valitsen yleensä lakritsin tai vaniljan – jos oikein hurjalla päällä olen niin mansikan. Jostain maagisesta syystä tämä jäätelö oli kuitenkin ehdoton lapsuuteni suosikki, ja harmittelin kovasti, kun sen valmistus lopetettiin. Jos säkin tykkäsit Bravosta, et voi ohittaa tätä smoothieta.

Banaani-suklaasmoothie

Oon ennenkin tehnyt tämän tyylisiä smoothieita, mutta viime kuukausina lasista on löytynyt lähes aina sama kombo: sokeritonta mehukeittoa, marjoja, rahkaa yms. Eilen kuitenkin lähdin kokeilemaan jotain muuta, ja ihan vahingossa syntyi tämä herkku.

Valmistukseen tarvitset Alpron suklaanmakuista soijajuomaa, banaania, kauraleseitä ja soijalesitiiniä. Kaksi jälkimmäistä voi halutessa jättää pois, mutta ainakin leseet olivat hyvä lisä tähän, sillä ne tuovat smoothieen rakennetta. Lesitiiniä taas käytän smoothiessani aina rasva-aineenvaihdunnan ylläpitämiseksi.

Etenkin jääkaappikylmänä tämä herkku maistuu ihan samalta kuin se banaani-suklaajäätelö. Maista ihmeessä!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *