Avocado chicken salad bagel

Tajusin tälle postaukselle otsikkoa miettiessäni, että en ole juurikaan enää käyttänyt englanninkielisiä otsikoita – ellei sitten kyseessä ole ollut joku tuote, joilla nyt usein tuppaa olemaan englanninkielisiä nimihirviöitä nimiä. Suomenkielistä blogia kirjoittaessa on ihan hyvä tietysti pitääkin otsikot pääasiassa omankielisinä, mutta tätä en osannut kuvitella kirjoittavani suomeksi: avokado-kanasalaatti-bagel? Bagel avokado-kanasalaatilla? Jälkimmäinen olisi voinut olla ihan hyväkin vaihtoehto, mutta ehkä te nyt pysyitte kärryillä postauksen aiheesta näinkin. Jos joku vielä jäi miettimään, eiköhän kuvat kerro kaiken tarvittavan 😉

Kuten jo tiedättekin, mä aloitin tällä viikolla pitkästä aikaa kokopäivätyön, jonka myötä monet asiat on suunniteltava etukäteen. Yksi niistä on ruoka. Etenkin tällä viikolla, kun kaikki aika on mennyt joko töissä, pakatessa, siivotessa tai muuttaessa, ei ruuanlaitto ole oikein siinä sivussa kiinnostanut. Niinpä Pinterest, Instagram ja jopa omat vanhat postaukset ovat olleet kovasti selauksen alla, kun olen yrittänyt keksiä helppoja ja nopeita lounasvaihtoehtoja. Tyypillinen lounas mulle on ruokaisa salaatti, jonka toki kasaa ihan parissa minuutissa, mutta sitäkään ei jaksa ihan joka päivä puputtaa.

Tonnikala-bagel on yksi mun ikisuosikeistani, mutta syön tonnikalaa niin paljon muutenkin, että halusin kokeilla välillä jotain muuta. Kaapista valmiiksi löytyneiden bagelien (Lidlistä) väliin eksyi siis tällä kertaa kanaa ja avokadoa. Juuri tätä helpommaksi ei ruuanlaitto voi enää muuttuakaan. Kirjaimellisesti vain muussaat kypsän avokadon, heität sekaan sopivan määrän kanaa (itse käytin vielä valmiiksi paistettuja fileesuikaleita) ja mausteita, sekoitat ja valmista on. Valmista tahnaa vain bagelin väliin (tai esim. leivän päälle, tortillaletun sisään tms.) ja vauhdilla ääntä kohti. Ihan superhyvää!

Mikä on sun helppo ja terveellinen arkiruokasuosikki tällä hetkellä? 🙂

Lisää ruokainspiraatiota löydät näistä postauksista:

Mikä ihmeen Buddha Bowl? Voiko sen syödä?

Arkiruokaa jättikatkaravuista x2

DIY sushi

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *