Askel kohti unelmia: uusi blogiyhteisö

Viime viikolla mä sanoin vihdoin ääneen yhden haaveeni. Olin miettinyt ihan liian pitkään, että tuleekohan siitä mitään, mitähän ihmiset ajattelevat, kiinnostuukohan tästä kukaan… Jälkeenpäin ajateltuna aika hölmöjä ajatuksia, varsinkin kun mulla ei ollut yhtään mitään menetettävää asian suhteen. Heti kun sanoin sen ääneen, sain mielettömästi hyvää palautetta ja ihan huikeita tyyppejä mukaan toteuttamaan mun unelmaa. Se unelma on oma, uusi blogiyhteisö nimeltä Päijät-blogit.

Siitä on jo melkein pari vuotta, kun mä etsin päijäthämäläisiä bloggaajia, joiden kanssa voisi perustaa ryhmän ja jutella kaikista bloggaamiseen liittyvistä asioista. Bloggaajia ilmoittautui silloin mukaan kivasti ja ryhmä saatiin kasaan, mutta ajan kanssa sen toiminta hiipui Nyt, kun panostan omaan bloggaamiseeni taas entistä enemmän, halusin elvyttää myös ryhmän toimintaa ja tehdä meidän kaikkien bloggaajien työtä näkyvämmäksi. Niin syntyi Päijät-blogit 2.0.

Uusi blogiyhteisö: Päijät-blogit

Päijät-blogit 2.0

Kun alunperin meidän blogiryhmä oli lähinnä meitä bloggaajia varten, vertaistukea ja yhteistyötä, nyt Päijät-blogit on myös yhteisö, jota kuka tahansa voi seurata somessa. Mä oon jo jonkin aikaa unelmoinut uudesta aktiivisesta blogiyhteisöstä, joka keskittyisi nimenomaan tälle Päijät-Hämeen alueelle, ja nyt ne ensimmäiset askeleet kohti sitä unelmaa on otettu.

Saattaa kuulostaa tässä vaiheessa hassulta, kun puhun unelmasta ja sen toteutumisesta, onhan Päijät-blogit Instagram-tili ollut pystyssä vasta muutaman päivän ja seuraajia on vielä alle 100, mutta mulla on tunne että tästä on tulossa jotain suurta. Mitä muutakaan voisi odottaa, kun mukana on parikymmentä upeaa bloggaajaa, joiden avulla tällä sivulla on mahdollisuus tarjota jokaiselle jotain. Päijät-blogeista löydät niin hyvinvointia ja perhe-elämää, käsitöitä, reseptejä ja kokeilevia kokkailuja, kosmetiikkaa ja tyyliä, valokuvausta, kuin myös paikallisia tapahtumia ja ihan tavallista elämää.

Tule osaksi yhteisöä!

Jos olet kotoisin Päijät-Hämeestä ja kirjoitat blogia (perinteistä tai Instablogia), hae mukaan yhteisöön! Laita sähköpostia osoitteeseen paijatblogit@gmail.com ja kerro lyhyesti itsestäsi sekä blogistasi, niin käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian. Yhteisön jäsenenä saat vertaistukea ja vinkkejä, blogisi uusien silmäparien eteen, yhteistyömahdollisuuksia paikallisten yritysten kanssa sekä paikallisia blogitapahtumia.

Päijät-blogeja voi seurata omalla sivustollaan, Instagramissa sekä Facebookissa. Muistathan, että meistä saa jakaa tietoa myös eteenpäin!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

4 kommenttia

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *