All I want for Christmas…

Mulle tärkeintä joulussa on ehdottomasti se, että pääsen rauhoittumaan ja viettämään aikaa rakkaimpien kanssa. Vaikka välillä saatankin olla vähän enemmän materian perään kuin haluaisin, en todellakaan odota mitään superkalliita ja ylimaallisia lahjoja keneltäkään. Äitini aina sanoo, että mulle on vaikea ostaa lahjaa kun olen niin nirso. Se toki pitää paikkansa kun olen itse hankkimassa asioita itselleni, mutta kun on kyseessä muiden lahjat, olen aidosti onnellinen ihan mistä vaan. Ajatus on todellakin tärkein.

Välillä haaveilu on silti kivaa, joten tein listan asioista, joita tarvitsisin (tai ihan vaan haluaisin) elämääni juuri nyt, jos voisin valita ihan mitä vain.

Canon EOS 760D. Toki voisin ottaa jonkun vielä ammattimaisemman rungon, jos sellainen olisi mahdollista, mutta tämä kamera on hankintalistallani ja tulee ehkä vielä joskus mahdolliseksi vaihtoehdoksi // Apple iMac 21.5″. Oon haaveillut pöytäkoneesta jo vuosia ja Omppu-puhelinten vannoutuneena käyttäjänä looginen vaihtoehto olisi tietysti tämä upeus. Tämäkin jäänee haaveeksi vielä piiiitkäksi aikaa… // Oon päättänyt että tahdon juhlia uuttavuotta paljettimekossa, mutta ainakaan vielä en oo löytänyt sellaista joka mua miellyttäisi. Sekin siis kelpaisi hyvin //  Escada Cherry in the Air -hajuvesi. Olen huudellut tämän maailman ihanimman kausituoksun perään aiemminkin. Voisiko joku nyt vaan löytää tätä mulle jostain, jooko? // Uusille nilkkureille mulla olisi huutava tarve ja nämä Zalandolta löytyneet Mjus Misteryn kengät vastaisivat oikein kivasti siihen tarpeeseen // Paljon puhuttu ja kohuttu Anastasian Contour Kit ei ole mulle mikään varsinainen must have, mutta en pistäisi vastaan jos tällainen ilmestyisi kuusen alle // Frette Hotel Charme -lakanat. Rakastan nukkua hyvien, laadukkaiden lakanoiden keskellä, mutta en koskaan raaski itse laittaa lakanoihin mitään hirveän suuria summia

Tältä näytti mun tämän joulun haavelista. Mitä asioita sun listalta löytyisi tänä vuonna?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *