Aco Stay Soft Lips

Aco Stay Soft Lips – nimensä mukaisesti pehmeät huulet

Yhtenä päivänä seisoin apteekin jonossa ja huomasin kassalla muutaman Acon tuotteen, kun muistin jonkun joskus hehkuttaneen merkin huulivoidetta. Hintaa sillä oli 6,90 e, joten päätin napata kokeiluun – ei nyt varsinainen konkurssi, vaikken tykkäisikään. Ei tullut konkurssia eikä myöskään pettymystä, huulivoide on täysin nimensä veroinen ja enemmänkin.

Voide sisältää antioksidantteja, ubikinoni-Q10:iä ja E-vitamiinia, joiden avulla se hoitaa, suojaa ja kosteuttaa huulia pitkäkestoisesti. Suloinen pakkaus on helppokäyttöinen ja voide on pehmeää ja tuoksuu vaniljaiselta. Hieman pinkkiin taittava väri ja helmiäshippuset antavat huulille kauniin eloisan ilmeen, siis huulet näyttävät ihan oikeasti tosi hyvältä ja ennen kaikkea hyvinvoivilta! Acon tuotteet ovat mulle itselleni ihan vieraita, mutta tämä huulivoide jää aivan varmasti käyttöön, enkä yhtään vastustele ajatusta kokeilla joitain muita tuotteita merkiltä.

ACO Stay Soft Lips

Stay Soft Lips plussat


+ Kiva pakkaus, kätevä annostelu

+ Miellyttävä koostumus, ihana tuoksu

+ Kestää huulilla pitkään

+ Saa huulet näyttämään täyteläisiltä ja hyvinvoivilta

+ Suojaa, korjaa ja kosteuttaa jopa 24 tuntia

+ Melko edullinen ja todella riittoisa

Miinukset


– Ehkä sen voisi laskea miinukseksi, että tätä saa (kai) vain apteekista Sanotaanko nyt näin, että hyvät puolet veivät voiton ihan 6-0 😀


Tämä yksi ”miinus” on aika heikoilla, koska tätä voi tilata kätevästi netistä esim. täältä tai täältä. 12 ml tuubi maksaa tosiaan n. 6-7 euroa. Jos kaipaat kosteutusta huulillesi, suosittelen aivan ehdottomasti tutustumaan tähän huulivoiteeseen.

Ovatko Aco-tuotteet sulle tuttuja? Kiinnostaako Stay Soft Lips tai käytätkö sitä kenties jo ennestään?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jos tykkäsit postauksesta, jaa se kavereillesi!

10 kommenttia

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *