Aco Stay Soft Lips – nimensä mukaisesti pehmeät huulet

Yhtenä päivänä seisoin apteekin jonossa ja huomasin kassalla muutaman Acon tuotteen, kun muistin jonkun joskus hehkuttaneen merkin huulivoidetta. Hintaa sillä oli 6,90 e, joten päätin napata kokeiluun – ei nyt varsinainen konkurssi, vaikken tykkäisikään. Ei tullut konkurssia eikä myöskään pettymystä, huulivoide on täysin nimensä veroinen ja enemmänkin.

Voide sisältää antioksidantteja, ubikinoni-Q10:iä ja E-vitamiinia, joiden avulla se hoitaa, suojaa ja kosteuttaa huulia pitkäkestoisesti. Suloinen pakkaus on helppokäyttöinen ja voide on pehmeää ja tuoksuu vaniljaiselta. Hieman pinkkiin taittava väri ja helmiäshippuset antavat huulille kauniin eloisan ilmeen, siis huulet näyttävät ihan oikeasti tosi hyvältä ja ennen kaikkea hyvinvoivilta! Acon tuotteet ovat mulle itselleni ihan vieraita, mutta tämä huulivoide jää aivan varmasti käyttöön, enkä yhtään vastustele ajatusta kokeilla joitain muita tuotteita merkiltä.

ACO Stay Soft Lips

Stay Soft Lips plussat

+ Kiva pakkaus, kätevä annostelu
+ Miellyttävä koostumus, ihana tuoksu
+ Kestää huulilla pitkään
+ Saa huulet näyttämään täyteläisiltä ja hyvinvoivilta
+ Suojaa, korjaa ja kosteuttaa jopa 24 tuntia
+ Melko edullinen ja todella riittoisa

Miinukset

– Ehkä sen voisi laskea miinukseksi, että tätä saa (tietääkseni) vain apteekista

Sanotaanko nyt näin, että hyvät puolet vei voiton ihan 6-0. Tämä yksi ”miinus” on aika heikoilla, koska tätä voi tilata kätevästi netistä esim. täältä tai täältä. 12 ml tuubi maksaa tosiaan n. 6-7 euroa. Jos kaipaat kosteutusta huulillesi, suosittelen aivan ehdottomasti tutustumaan tähän huulivoiteeseen.

Ovatko Aco-tuotteet sulle tuttuja? Kiinnostaako Stay Soft Lips tai käytätkö sitä kenties jo ennestään?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

10 ajatusta aiheesta “Aco Stay Soft Lips – nimensä mukaisesti pehmeät huulet”

  1. Joo saa vaan apteekista. Ite käyttänyt tätä jo monta vuotta, sekä perus acon huulivoidetta.

    Suosittelen tutustumaan muihinkin acon tuotteisiin, ovat hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyviä. Löytyy, jokaiselle ihotyypille jotain ja näitä on helppo yhdistellä.

    Oon työnpuolesta perehtynyt acon sarjaan paremmin ja tehnyt koulussa näytön tästä sarjasta, eli pidin esittelypäivän tuotteista ja en voi kun kehua!

  2. Aco tuotteet erittäin tuttuja minulle. Ja tyttäreni käyttää myös niitä ☺️ Tämän voisikin napata seuraavaksi testiin! Kuulostaa niin hyvältä. Paras kesätuote oli joitakin vuosia sitten Acon kosteusvoide joka sisälsi kimallusta hiukan. Antoi iholle ihanan hehkun!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *