7 x mitä teen kotona kun kukaan ei näe

SSB eli Secret Single Behavior


SSB on termi, jonka jokainen sinkkisfani on kuullut. Carrie syö suolakeksipinoja seisten, Charlotte tutkii ihohuokosiaan ja Miranda hoitaa käsiään. Samanthalla ei kuulemma ole mitään asioita, joita ei voisi tehdä muiden edessä. Entäpä meillä tavallisilla ihmisillä tavallisessa arkielämässämme? Onko meillä salaisia tapoja, joita emme haluaisi kenenkään muun näkevän?

Mä oon asunut yksin niin kauan, että omat toimintavat ovat muodostuneet jo kauan sitten – ja muiden ihmisten mahduttaminen niihin kaavoihin on välillä yllättävänkin haastavaa. Eilen aloin ihan miettimällä miettimään, mitä asioita teen silloin kun olen yksin. 

•   Katson ruokavideoita. Olen aivan koukussa Pinterestissä, Instagramissa ja Facebookissa vastaan tuleviin Goodful- ja Tasty-videoihin, joissa näytetään nopeutetusti toinen toistaan herkullisempien ruokien valmistusta.

•   Syön sängyssä. Tämä on tapa, josta yritän päästä eroon, mutta se on vaikeaa. Mulla ei ole ollut ruokapöytää lähes kahteen vuoteen, ja keittiöstä tultaessa lähin istumapaikka on sänky. Pitäisiköhän asialle tehdä jotain?

•   Otan usein selfieitä nähdäkseni esim. onko mun meikit levinneet, tai välillä ihan muuten vaan 😀 Peilin eteen raahautuminen ei tietenkään käy…

•   Pidän tukkaa kiinni. Lähden todella harvoin kotoa hiukset kiinni, sillä en viihdy ihmisten ilmoilla niin. Kotona ollessani asia taas on aivan päinvastoin, hiukset ovatkin yhtäkkiä tiellä ja ne on saatava ylös nutturalle.

•   Puhun itselleni englanniksi. Mulla on tapana puhua itselleni usein, mutta kummallisemman asiasta tekee se että usein teen sen englanniksi. Pysyypähän kielitaito kunnossa?

•   Suihkuttelen hajuvettä päälleni jatkuvasti. En nyt sentään koko ajan, mutta useamman kerran päivässä – vaikka en edes olisi menossa minnekään. Rakastan vain sitä tuoksua.

•   Toisinaan siistit ja viimeistellyt annokset ovat pelkkää haavekuvaa, kun syön suoraan kattilasta/paistinpannusta. Eipä tarvitse olla koko ajan tiskaamassa.


Mitään näistä asioista en ainakaan yleensä tee silloin, kun muita ihmisiä on paikalla. Kaikissa ei ole todellakaan edes kyse siitä, että se nolottaisi tms. mutta jotkut asiat eivät yksinkertaisesti tunnu samalta muiden läsnäollessa 😀 Onko teillä muilla ”salaisia” tapoja? 

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *