7 syntiäni -blogihaaste

Niinhän siinä sitten kävi, että tähän postaukseen suunnittelemani kirsikankukkakuvat jäivät ottamatta tänäkin vuonna, kun kirsikankukat varisivat puista ennen kuin ehdin niiden luo kamerani kanssa. Siispä korvataan ne kuvat muilla kesäisillä kuvilla. Tässä tulee joka tapauksessa blogeissa kiertänyt 7 syntiäni -haaste!

Herkuttelusyntini…

…on ihan ehdottomasti karkit. En tiedä mikä siinä on, mutta voisin syödä hedelmäkarkkeja 24/7. Suklaasta taas en yleensä välitä yhtään.

Ihonhoitosyntini…

…mä pidän nykyään ihostani ihan hyvää huolta. Juon runsaasti vettä, kosteutan, pesen meikit lähes poikkeuksetta pois ennen nukkumaanmenoa, vaikka ilta olisi venähtänyt pitkäksi. Ehkä tähän voisi sanoa sen, että en jaksa kuoria ihoani kovin usein.

Siivoussyntini…

…on päällisin puolin siivoaminen. Pidän kodin yleensä perussiistinä ja tavarat paikoillaan, mutta oon ihan superlaiska siivoamaan nurkkia, sängyn alusta ja muita paikkoja, jotka eivät ole näkyvillä.

Hiussyntini…

…no hiustenhoidonkin suhteen oon yrittänyt petrata viime aikoina, mutta onhan se vaaleiden suht pitkien hiusten ylläpitäminen välillä aika työlästä, ja voisin varmasti tehdä enemmänkin. Voisikohan sanoa, että hiussyntini on kuivashampoo? Sen käyttöön syyllistyn todella paljon.

Ystävyyssyntini…

…on varmaankin yhteydenpito. Mulla on vieläkin hakusessa se kultainen keskitie sen suhteen, että kuinka paljon on hyvä ajatella itseään ja kuinka paljon aikaa ja energiaa jaksaa antaa millekin ihmissuhteelle.

Pukeutumissyntini…

…on tylsyys. Mulla on nykyään tosi tylsä pukeutumistyyli, ja varsin harvoin jaksan panostaa mihinkään erikoisempaan. Oon jo todella, todella pitkään tykännyt pukeutua vähän ”asenteellisesti ja rokahtavasti”, mutta nykyään se toteutuu enimmäkseen siinä, että mun vaatekaappi on täynnä mustaa. Selkeästi petrattavaa!

Parisuhdesyntini…

…on varmaan suhteen tulevaisuuden epäileminen ja pohtiminen. Selkeä seuraus monista pieleen menneistä ihmissuhteista ja monesti ollut aiheellistakin.

 Jos et ole vielä tehnyt tätä haastetta omaan blogiisi, tee ihmeessä! Tai kerro kommenttiboksissa. Olisi kiva kuulla sunkin vastaukset. PS. Kuka tietää missä nää postauksen kuvat on otettu?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

3 ajatusta aiheesta “7 syntiäni -blogihaaste”

  1. Näitä on aina kiva lukea! Usein on aika samanlaisia syntekä, mutta nyt pitää myöntää että ei osunu nää synnit niin mulle. En välitä hedelmäkarkeista, en oo ikinä käyttänyt kuivashampoota ja en jaksa aina pestä meikkejä. Toi ystävyyssynti kyllä toteutuu täälläkin, valitettavasti. Siinä niin pitäisi petrata!

    Jos kiinnostaa lukea multa tää postaus, niin löytyy täältä:
    https://laura-linnea.blogspot.fi/2018/05/ihan-vahan-hipsteri.html

  2. Hauska juttu, usein tosiaan tuntuu että näissä natsaa moni yhteen omien juttujen kanssa, mut kiva myös kuulla ettei aina osukaan ihan yksiin! 😀 On meitä moneen lähtöön, ja sehän on just hyvä. Käyn ehdottomasti lukasemassa sun version 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *