5 x tämän hetken NYX-suosikit

Cosmic Metals Lip Cream

Toisin kuin merkin Soft Matte Lip Cream, jonka hypetykseen en oikein koskaan päässyt mukaan, tämä nestemäinen huulipuna on ihan huikea! Multa löytyy tätä vain yhdessä sävyssä (Fuchsia Fusion), mutta aikomus on hankkia muitakin värejä kokoelmaan. Tämän metallinhohtoinen sävy luo intensiivisen ja moniulotteisen lopputuloksen huulille. Voidemainen koostumus on täyteläinen eikä kuivahda ikävän tuntuiseksi. Tahmaistakaan tunnetta ei pahemmin jää, mikä on mun mielestä aina plussaa. Pidemmän päivän aikana puna häipyy huulten keskeltä jonkun verran, mutta yleisesti ottaen sen pysyvyys on todella hyvä. Ei leviä ympäri naamaa!

Face & Body Glitter

Sekä kasvoille että vartalolle sopiva glitter on upea lisä meikkiin, oli tapahtuma mikä vain. Itse hankin tämän sävyssä Crystal, joka on sellainen sateenkaaren väreissä kimalteleva multiglitter, mutta tätä on saatavilla vaikka missä väreissä – mm. sinisenä, kuparisena sekä ruusunpunaisena. Upeita sävyjä! Nyxiltähän löytyy myös oma Glitter primer, jolla glitterin saa vaivattomasti pysymään paikoillaan. Tämä nimenomainen glitter on kyllä niin hienojakoista ja kepeää, että se pysyy kyllä vaikka sen vaseliinin avulla.

Epic Ink Liner

Tätä rajauskynää mä etsin kera kissojen ja koirien ties miten pitkään, kun Kohokukkia-Liina joskus vinkkasi, että tämä on todella hyvä eyeliner. Totesin, etten usko ennen kuin näen itse, mutta tällä kertaa en todellakaan joutunut pettymään. Tämä on valehtelematta paras eyeliner mitä mä oon koskaan käyttänyt. Kapealla kärjellä on helppo tehdä tarkkaa jälkeä, mutta myös näyttävämpi jälki onnistuu vaivattomasti. Lisäksi tämä pysyy kuin tauti.

Erään pitkän ja sateisen koulutuspäivän jälkeen mulla oli koko muu naama suunnilleen valunut pois sadeveden mukana, mutta rajaukset olivat vielä iltakymmeneltä ihan on point. Se on kuulkaa paljon se. Tällä hetkellä Epic Ink Lineria saa ainakin Cocopandalta eikä 9,65 euron hinta todellakaan ole mitään tämän laatuun verrattuna.

Gotcha Covered Concealer

Tämä täysin peittävä ja pitkäkestoinen peitevoide peittää ihan huikean hyvin ihon epätasaisuuksia ja virheitä paakkuuntumatta. Ihan pikkuruinen nokare tätä riittää jo todella pitkälle ja tämä ihan oikeasti pitää ne tummat silmänaluset piilossa. Miellyttävä koostumus sisältää kookosöljyä, mikä antaa iholle luonnollista hehkua ja levittyy paksuudesta huolimatta kuin unelma. Plussaa vielä siitäkin, että sävyvaihtoehtoja on paljon.

HD Studio Photogenic Finishing Powder

Oon tainnut puhua tästä puuterista ennenkin. Mulla on jonkinlainen viha-rakkaussuhde tähän. Puuteri on väritön ja ihan super-hienojakoinen, mutta jos sitä lipsahtaa kasvoille vähänkään liikaa, on haamuefekti taattu. Lisäksi tämä pöllyää tosi ikävästi joka kerta, kun kannen avaa. Siltikin, tällä tulee niin ihanan mattainen, tasainen ja sileä lopputulos, että en malta olla vaihtamatta tätä mihinkään muuhun puuteriin.


Löytyykö sulta jotain näistä Nyxin tuotteista? Ensi viikolla on muuten luvassa pitkästä aikaa aika kiva arvonta, josta en kerro vielä enempää, mutta sen paljastan, että jollekin onnekkaalle on lähdössä aika paljon kosmetiikkaa. Olehan siis hereillä ensi viikon loppupuolella!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *