3 x viimeaikaiset eBay-löydöt

Muistaako joku vielä mun vuoden 2015 loppukesän/alkusyksyn eBay-villityksen? Siihen aikaan sieltä tulikin tilattua yhtä sun toista ”ihan kivaa” ja tottakai se oli ok, kun tavaroilla on hintaa vain muutama euro – jos sitäkään. Nykyään oon onneksi tässäkin asiassa vanhempi ja viisaampi (no ainakin vanhempi), eikä jokaista vastaantulevaa juttua ole pakko tilata. Muutaman tosi kivan jutun oon kuitenkin ”joutunut” tilaamaan viime kuukausina, ja ne tulevat tässä.

Ihailin näitä samantyylisiä aurinkolaseja monella jo viime kesänä. Omia en kuitenkaan raaskinut ostaa niistä paikoista, missä näihin törmäsin kalliimmalla hinnalla, joten jäin miettimään asiaa. Syksyllä kuitenkin ajattelin, että miksipä en tilaisi kokeeksi parin euron lasit ensi kesää varten. Tein tilauksen muistaakseni joskus lokakuussa, ja pari kuukauden kärsimättömän odottelun jälkeen lopulta sain paketin – huomatakseni lasien olevan väärän väriset.

Noh, eipä siinä, viestiä myyjälle, ja viime viikolla vihdoin kolahti postiluukusta juuri ne hopeanväriset, jotka aina halusinkin. Ja ihan hyvissä ajoin ennen tulevaa kesää, joten mitään en sinänsä menettänyt. Nämä ovat mun mielestä todellakin sen kaiken odottelun arvoiset, täydellisen muotoiset ja kokoiset lasit, joissa on ihan kunnon peilipinta. Jes! Samanlaiset lasit saat tästä.

Tähän väliin taas vähän bullet journaliin liittyviä juttuja… Tämä vain nyt on mulle just nyt se jokapäiväinen asia, johon on kiva keksiä aina jotain uutta. Tilasin tosiaan muutaman tarra-arkin kaikkia erilaisia koristuksia päivyrini sivuille. Nämä on käteviä etenkin niille päiville, kun oma luovuus ei oikein riitä, mutta ei haluaisi sivujen jäävän ihan tyhjiksikään. Tästä pääset tilaamaan tarra-arkkeja.

Viime aikoina oon taas innostunut näyttävämmistä ripsistä ja muutenkin aika runsaasta silmämeikistä. Ainakaan tällä hetkellä mulla ei ole mahdollisuutta hankkia ripsienpidennyksiä, joten tyydyn aina välillä käyttämään erillisiä irtoripsiä. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tilasin ripset Kiinasta asti, mutta nämä vaikuttaisivat hintaansa nähden ihan laadukkailta yksilöiltä.

Otin testiin pari pakettia, mutta tilaan varmasti lisää, jos nämä osoittautuvat käytössä hyviksi. Yhden päivän käytön jälkeen voin sanoa, että vaikka ripset ovat pitkät ja tuuheat, ovat ne myös pehmeät ja kevyet silmissä. Mitenkään joka päivä en näitä aio muutenkaan käyttää, enemmänkin silloin kun tekee mieli olla jotenkin erityisen näyttävä. Nämä samaiset ripset löydät täältä.

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *