3 x tämän hetken Netflix-suosikit

Tulin taas tällä viikolla kipeäksi, ja eilen makasin kirjaimellisesti koko päivän sängyssä tuijotellen Netflixiä. Oon itse vähän huono aloittamaan uusia sarjoja, mutta viime aikoina oon valinnut ihan sattumanvaraisesti muutamia sarjoja, joita oon alkanut katsomaan ennakkoluulottomasti. Ja kuinkas kävikään; koukutuin jokaiseen.

Ajattelin, että voisin jakaa nämä sarjat teillekin, sillä nämä eivät välttämättä ole niitä ensimmäisiä vaihtoehtoja, mitä Netflixistä valitsisi. Lupaan kuitenkin, että näiden sarjojen parissa pääset kokemaan varsinaisen tunteiden vuoristoradan; iloa, surua, hämmennystä ja paljon muuta.

The Fosters

Arkielämää perheessä, jossa on kaksi äitiä ja kolme lasta. Tai siis viisi. Tässä perheessä mikään ei mene perinteisen kaavan mukaan – mikä on musta todella tervetullutta vaihtelua – mutta rakkautta ja aitoa välittämistä riittää enemmän kuin monissa perheissä yhteensä. Paljon teinidraamaa, mutta toteutettuna niin että mielestäni uppoaa hyvin myös aikuisempaan makuun. En ole tainnut katsoa yhtäkään jaksoa itkemättä, joten tunteellisia hetkiä todellakin riittää.

Haters Back Off: Miranda Sings Show

Tämän sarjan ensimmäisen jakson avattuani jouduin ihan oikeasti hetken miettimään, mitä tapahtuu. Tätä sarjaa ei voi katsoa kummastelematta ja ihmettelemättä, mutta loppujen lopuksi se nappaa katsojan mielenkiinnon ja se on pakko katsoa nopeasti loppuun – se tosin ei pitkään vie, sillä jaksoja on vain kahdeksan. Googlettelin asiaa hetken, ja huomasin, että Miranda ei suinkaan ole uusi juttu Internetissä, vaan tämä fiktiivinen hahmo on pyörinyt Youtuben puolella jo vuosia. Täytyy sanoa, että roolin takana oleva Colleen Ballinger on kyllä todella lahjakas nainen. Jos olet missannut tämän kuten mä, menehän äkkiä katsomaan tästä.

Arrested Development (Sukuvika)

Yllätyin, kun luin että tämä sarja on ihan 2000-luvun alusta. Periaatteessa se voisi aivan hyvin sijoittua nykyaikaankin. Sarjan uusin ja neljäs kausi tosin onkin kuvattu vasta nyt vuosia myöhemmin. Oon katsonut ensimmäisen kauden muutamassa päivässä, mutta onneksi kausia on vielä kolme jäljellä. Tämäkin sarja vaatii alkuun vähän totuttelua, mutta oikeastaan tähän on aika helppo samaistua. Päähenkilö Michael yrittää epätoivoisesti pitää perhettään kasassa, mutta se ei missään nimessä ole helppoa, kun kaikki muut heittäytyvät ympärillä hankaliksi. Oudot tapahtumat, hahmojen itsekeskeisyys ja kertoja vaikuttavat alkuun luotaantyöntäviltä, mutta niihin tottuu äkkiä.  

Onko sulla jotain Netflix-suosikkia, jota voisit suositella meille muille? Kerro kommenttiboksissa!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *