2 + 5 asiaa, joista tietää olevansa 25-vuotias

✖️ Bileet on ihania, mutta niiden järjestäminen kaikkien muiden velvollisuuksien ohella on rankkaa. Ja niistä selviäminen, no, se vie ainakin viikon… 😀

✖️ Kun tarjoutuu mahdollisuus hankkia joululahja työpaikan piikkiin, vaihtoehdot ovat jotakuinkin nämä: kirkasvalolamppu tai käytännölliset kengät jonkun jännittävän ja ikimuistoisen jutun sijaan.

✖️ Kun sulle tuodaan lahjaksi karkin ja leffalippujen sijaan pullo kuohuvaa pakattuna kauniiseen laatikkoon, tiedät olevasi aikuinen. En toki valita!

✖️ Yhtäkkiä kolmekymppiseksi ei olekaan enää niin kovin pitkä matka. Itse asiassa, nyt on juuri se puoliväli, josta pääsee enää vain ylöspäin.

✖️ Aloitat koko ajan enenevissä määrin lauseesi sanoilla ”Muistan, kun silloin aikanaan…”.

✖️ Väsymys, uupumus ja ”Ei huvita, mutta kai se on pakko” ovat huomattavasti yleisempiä olotiloja kuin pirteys, energisyys ja ”Tottakai, koska mennään?”.

✖️ Seurustelukumppanin nimittäminen poika- tai tyttöystäväksi ei tunnu enää ajankohtaiselta. Ethän sä ole itsekään enää tyttö/poika.

Perjantaina jatketaan näistä synttärikuvista vielä lisää, kerron nimittäin silloin miten koristelut syntyivät, mitä ostin valmiina, mitä tein itse ja miten ylipäänsä lauantaiset juhlat sujuivat. Nyt kuitenkin ryhdyn itsenäisyyspäivän viettoon. Onnea satavuotias Suomi!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

8 ajatusta aiheesta “2 + 5 asiaa, joista tietää olevansa 25-vuotias”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *