10 kysymystä ja vastausta koronaviruksen kera

Kiljusten blogin Minna haastoi mut tekemään blogihaasteen, jossa vastataan 10 kysymykseen. Hauskaa että sain haasteen, koska näitä tulee muuten tehtyä tosi harvoin nykyään. Nyt on mahdollisuus oppia musta jotain uutta!

1. Millainen oli lapsuudenkotisi?

Asuin äitini ja isäni kanssa Nastolassa omakotitalossa. Talo oli vaaleankeltainen ja melko iso ja mulla oli huone, jonka seinät maalattiin liilaksi. Isäni kuoli kun olin 12, mutta asuimme talossa vielä muutaman vuoden äitini kanssa.

2. Mitä harrastit lapsena?

Joskus ennen ala-astetta kävin (muistaakseni) seurakunnan kerhossa ja muskarissa. Jossain vaiheessa olin myös käsityö-kerhossa ja English Clubissa. Sittemmin taisin lähinnä puuhastella kotona milloin nukkejen ja milloin pikkuautojen kanssa. Saattaa tosin olla, että harrastin jotain muutakin mitä en muista.

10 kysymystä ja vastausta Helsinki
3. Kaunein kukka?

Rakastan oikeastaan kaikkia kukkia, mutta viime keväänä rakastuin palavasti jaloleinikkeihin. Pionit, tulppaanit ja kirsikankukat ovat myös ihan siellä kärkipäässä.

4. Mikä elementti (vesi, tuli, maa, ilma) kuvastaa eniten sinua?

Tein kaksi lyhyttä testiä, toinen sanoi vesi ja toinen ilma. Testien mukaan olen tunteikas, auttavainen, rauhallinen tai jopa hiljainen sekä erinomainen kuuntelija – kyllä!

5. Oletko optimisti vai pessimisti?

Perustaltani optimisti ja pyrin näkemään kaikessa sen positiivisen puolen. Elämänkokemusten myötä kuitenkin pitkälti realisti ja välillä tahtomattani pessimisti.

10 kysymystä ja vastausta koronavirus
6. Oletko aamu- vai iltavirkku?

Ihan ehdottomasti ilta! Aikaiset aamut ei ole ollenkaan mua varten, enkä saa useinkaan mitään aikaiseksi ennen klo 9-10. Iltaisin ja öisin taas olen luovimmillani ja saan eniten aikaan.

7. Unelmamatka?

Nyt, kun koronavirus jyllää kaikkialla, ei matkustelu ole mielessä ollenkaan – enemmänkin pyrin pysyttelemään kotona mahdollisimman paljon. Oon kuitenkin jo vuosia haaveillut Amerikan reissusta tai uudesta matkasta Pariisiin. Sen tarkemmin en osaa tässä hetkessä kuvailla. Tärkeintä olisi, että matkaseura olisi hyvää.

8. Milloin viimeksi ostit jotain itsellesi – mitä se oli?

Hmm… Pari päivää sitten kuivashampoota, kun huomasin että lähi-Tokmanniin oli tullut taas erä mun suosikki-Batistea. Niin ja samalla reissulla tulppaanikimpun, joka maksoi peräti kolme euroa.

10 kysymystä ja vastausta
9. Lempikaupunkisi kotimaassa?

Päijätmedia-yhteisön perustajana pitäisi varmaankin sanoa Lahti, mutta kyllä se taitaa tällä hetkellä olla Helsinki. Ollaan otettu tavaksi lomailla siellä muutaman kerran vuodessa, kun siellä vaan riittää niin paljon nähtävää ja koettavaa!

10. Kolme elämäsi kauneinta asiaa?

Mietin, pitäisikö tähän vastata jotain pinnallisempaa, mutta etenkin nyt viime päivinä, kun maailmalla on julistettu pandemia, en osaa ajatella kuin niitä kaikkein tärkeimpiä juttuja. Perhe, ystävät ja melko hyvä terveys. Millään muulla ei lopulta ole merkitystä.

Haastan Kaikesta huolimatta tässä -blogin Katjan ja Mansikkatilan mailla -blogin Tainan tekemään tämän haasteen omissa blogeissaan!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

8 ajatusta aiheesta “10 kysymystä ja vastausta koronaviruksen kera”

  1. Näitä on aina kiva lukea, mukavia haasteita ja ihana saada tietää bloggaajasta pieniä yksityiskohtia:)
    Niin ja työskentelen sairaalassa, joten Korona kyllä vaikuttaa aika vahvasti elämään tällä hetkellä 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *